Evenimentul ZileiMondenSalman Khan şi Iulia Vântur au probleme mari, de fapt! Stare de alertă la Bollywood

Salman Khan şi Iulia Vântur au probleme mari, de fapt! Stare de alertă la Bollywood

Salman Khan şi Iulia Vântur au probleme mari, de fapt! Stare de alertă la Bollywood
Tabloidele din India sunt în alertă după ce numele actorului Salman Khan a fost implicat într-un scandal fără precedent la Bollywood.

Cel a cărui inimă a fost cucerită de Iulia Vântur trebuie să răspundă unor acuzaţii de sabotaj din partea regizorului şi scenaristului Abhinav Kashyap.

„Se pare că armatele de troli din Pakistan și Bangladesh ale lui Salman Khan sunt din nou la mine pe Facebook.

Noroiul și murdăria care sunt aruncate spre mine pentru că am spus adevărul doar arată clasa oamenilor pe care îi patronează Khan.

Guvernul ar trebui să acapareze proprietățile lui Khan și să le mute în Pakistan sau Bangladesh.

Strămoșii lor fără valoare probabil că nu aveau destui bani pentru a se muta în timpul separării (împărţirea subcontinentului indian în doua state distincte – Pakistan şi India – la 14 şi 15 august 1947).

#BoycottSalmanKhan #Metoo #Investigați #Introspect”, a scris Abhinav Kashyap miercuri pe Facebook.

Într-o postare separată, cineastul a acuzat o încercare de spargere a adresei personale de e-mail:

„Cineva a încercat doar să se conecteze în contul meu de e-mail. Acum, acest lucru devine interesant… De ce Khanii sunt atât de zgomotoşi?

Ce ascund? De ce sunt disperați să-mi închidă gura? #BoycottSalmanKhan #Metoo #Investigate #Interrogate.”

Între timp, tatăl lui Salman Khan, Salim Khan, a reacționat la acuzațiile formulate de Kashyap împotriva familiei sale:

„Da, am stricat totul, nu-i așa? Mergeţi, vizionaţi-i filmele întâi și apoi vom vorbi. El mi-a menționat numele, dar poate nu știe care a fost numele tatălui meu.

Numele tatălui meu era Rashid Khan. Lăsaţi-l să menționeze numele strămoșilor mei în declarații. Lăsaţi-l să facă orice vrea, nu voi pierde timpul cu reacţii despre ceea ce spune.”

Scandalul în care au fost implicaţi Salman Khan şi Iulia Vântur (acum o parte importantă din familia actorului) a pornit după ce Kashyap a lansat acuzaţiile de sabotaj în direcţia familiei actorului.

„Motivul pentru care am renunţat să mai fac Dabangg 2, în urmă cu 10 ani, este acela că Arbaaz Khan, în complicitate cu Sohail Khan și familia lor, încercau să preia controlul carierei mele prin intimidarea mea.

Arbaaz Khan mi-a sabotat cel de-al doilea proiect cu Shree Ashtavinayak Films, pentru care semnasem, sunându-l personal pe domnul Raj Mehta și amenințându-l cu nişte consecințe grave dacă vor face un film cu mine.

A trebuit să returnez banii din contracte celor de la Shree Ashtavinayak și să mă mut la Viacom Pictures. Ei au făcut același lucru”, a menționat regizorul tot pe Facebook.

Pe aceeaşi reţea de socializare, Salman Khan şi familia acestuia au mai încasat un atac dur din partea cineastului:

„Vrăjmașii mei sunt tăioşi, vicleni, mă atacă mereu din spate și rămân ascunși. Dar partea cea mai bună este că după 10 ani știu cine sunt dușmanii mei.

Să se știe că sunt Salim Khan, Salman Khan, Arbaaz Khan și Sohail Khan. Există mulţi alţii, dar familia lui Salman Khan este capul acestui șarpe veninos.

Ei folosesc un mix inteligent din banii obținuți prin mijloace necinstite, influenţă politică și conexiunile cu lumea interlopă pentru a intimida pe oricine.”

Amintim că Iulia Vântur a apărut recent într-o ipostază intimă alături de Salman Khan, la una dintre proprietăţile acestuia.

Totodată, blondina a confirmat într-un interviu relaţia cu actorul indian şi a declarat că planurile ei includ venirea pe lume a unui copil.

sursa: tribuneindia.com

 


Accesează: