Evenimentul ZileiMondenIulia Vântur şi Salman Khan au făcut-o în public, fără să le pese de nimeni! Filmare

Iulia Vântur şi Salman Khan au făcut-o în public, fără să le pese de nimeni! Filmare

Iulia Vântur şi Salman Khan au făcut-o în public, fără să le pese de nimeni! Filmare
Iulia Vântur şi Salman Khan formează cu siguranţă unul dintre cele mai urmărite cupluri de artişti în India şi de la Bollywood.

Ultima dovadă în acest sens o reprezintă o acţiune de curăţenie la care au lucrat amândoi, unul lângă celălalt, la ferma celebrului actor indian.

Astfel, dacă mai exista vreun dubiu cu privire la relaţia dintre Iulia Vântur şi Salman Khan, acum lucrurile sunt cât se poate de clare.

Probabil că, în ciuda numeroaselor dovezi prezentate în ultimii ani, cei doi s-au săturat să se tot ascundă de presa din Infia şi de cea din România.

Cumva, dincolo de însemnătatea gestului propriu-zis, se pare că charismaticul cuplu a dorit că confirme în forţă relaţia atât de mediatizată.

Totuşi, un mic semn de întrebare a fost păstrat de jurnaliştii cotidianului Hindustan Times, care o prezintă pe Iulia Vântur drept „iubita neconfirmată”.

„Salman Khan a postat un videoclip în care curăţa spațiile fermei Panvel împreună cu personalul său. Iubita neconfirmată Iulia Vântur apare şi ea în filmare (n.r. – 6 iunie).

Actorul Salman Khan a postat un videoclip în care se poate observa cum el şi unii dintre colegii săi curățau ferma cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului.

El a cerut și fanilor săi (n.r. – este urmărit de 33,8 milioane persoane pe Instagra,) să ia în serios curățenia.

El a postat următorul mesaj pe reţeaua de socializare: #SwachhBharat #WorldEnvironmentDay; Credite muzicale: Mark Mothersbaugh.

Fostul concurent Bigg Boss, Arshi Khan, Bhojpuri și actorul de la Bollywood, Ravi Dubey, actorul și bloggerul Neha Malik, l-au lăudat pe actor și i-au tramsmis inima roșie şi emoji-ul namaste.

În videoclip, Salman apare îmbrăcat casual într-o pereche de pantaloni scurți din denim lungi și un tricou asortat.

El poate fi văzut măturând o grămadă de frunze căzute în urma recentului ciclon Nisarga.

La un moment dat apare în videoclip şi iubita neconfirmată, Iulia Vantur, îmbrăcată într-o rochie albă și albă imprimată, măturând la rândul ei.

Aşa cum se vede și în videoclip, apar şi alţi membri ai personalului său, dar şi membri ai familiei sau prieteni.

Mai devreme, Iulia a împărtășit o serie de imagini care arată cum ferma Panvel de la Salman a fost afectată de ciclon.

Împărtășind imagini și videoclipuri, ea scrisese: «…dar apoi viața continuă… soarele revine pentru a ne vindeca».

Iulia a împărtășit și un videoclip cu Salman care supraveghea situația. Imaginile au arătat copaci căzuți, în timp ce pe filmare se vedea cum a fost afectată proprietatea”, arată sursa citată.

Gata! Iulia Vântur a recunoscut relaţia cu Salman Khan! Seism la Bollywood

S-au decis şi o fac! Iulia Vântur şi Salman Khan au generat alerta la Bollywood


Accesează: