Evenimentul Zilei > Monden > Salman Khan, refuzat de tatăl ei! Iulia Vântur ştie ce ascunde iubitul ei? Bombă
Salman Khan, refuzat de tatăl ei! Iulia Vântur ştie ce ascunde iubitul ei? Bombă

Salman Khan, refuzat de tatăl ei! Iulia Vântur ştie ce ascunde iubitul ei? Bombă

Salman Khan şi Iulia Vântur nu ar mai fi fost acum împreună dacă legendarul actor de la Bollywood era acceptat de tatăl celei căreia îi ceruse mâna oficial.

A fost una dintre cele mai fierbinţi relaţii din lumea filmului indian, având în vedere că în prim-plan erau Salman Khan şi cea care în 1984 devenea Miss India.

Din cauză că reputaţia actorului nu-l recomanda drept un bărbat fidel, tatăl actriței Juhi Chawla nu și-a dorit ca Salman Khan să-i fie ginere.

Cine ştie dacă nu cumva acea experienţă nu l-a marcat pe Salman Khan mai mult decât a lăsat să se vadă iniţial?

Acel episod din tinereţea starului indian ar putea să fie o explicaţie pentru amânarea căsătoriei cu Iulia Vântur? Doar timpul ne va demonstra care este adevărul.

Ce se ştie sigur despre acea perioadă din trecutul actorului este că între el şi frumoasa Juhi Chawla a fost o iubire mistuitoare şi interzisă.

Când toată lumea credea că se vor căsători, tatăl actriţei s-a opus categoric unui astfel de deznodământ.

Acea relaţie a rămas încă vie în memoria lui Salman Khan, care în urmă cu doar câţiva ani a acceptat să dezvăluie la tv câteva amănunte despre refuzul primit:

„Este adorabilă, foarte drăguță! L-am întrebat pe tatăl ei dacă ne lasă să ne căsătorim și nu a fost de acord.”

Pentru a nu a reaprinde flacăra iubirii lor, Juhi Chawla s-a ferit cât a putut să joace în filmele în care ştia că va fi distribuit şi Salman Khan.

Totuşi, la un moment dat, cei doi au jucat într-un film și, ca o coincidență, au filmat împreună chiar o scenă de la o nuntă.

În prezent, Juhi are 52 de ani şi este soţia unui om de afaceri, alături de care are doi copii: o fată de 19 ani și un băiat de 17 ani.

Căsnicia celor doi a început în 1995, când cuplul a decis să oficializeze relaţia cu o nuntă care a stârnit un interes uriaş la acea vreme.

Relaţia dintre Iulia Vântur şi Salman Khan este una dintre cele mai urmărite de presa tabloidă din India, dar şi de cea din România.

În prezent, cuplul locuieşte în India, la o fermă care-i aparţine actorului. Acolo au decis ei să se izoleze în pandemia de coronavirus.

Deşi relaţia lor durează de cel puţin 8 ani, Iulia Vântur şi Salman Khan au evitat să ofere un răspuns tranşant cu privire la o eventuală căsătorie.

sursa: viva.ro