Evenimentul Zilei > Monden > Salman Khan a înşelat-o pe Iulia Vântur! A apărut dovada care poate îngropa relaţia
Salman Khan a înşelat-o pe Iulia Vântur! A apărut dovada care poate îngropa relaţia

Salman Khan a înşelat-o pe Iulia Vântur! A apărut dovada care poate îngropa relaţia

Relaţia dintre Iulia Vântur şi Salman Khan durează de câţiva ani şi foarte mulţi dintre cei care îi urmăresc se întreabă de ce el nu o cere în căsătorie.

Căutând o explicaţie în trecut, undeva la începutul legăturii lor de iubire, regăsim o declaraţie foarte curajoasă şi încrezătoare lansată de Salman Khan.

În primăvara anului 2014, la aproximativ doi ani de când despre Iulia Vântur şi Salman Khan se ştia că sunt împreună, actorul indian spunea:

„Sunt într-o perioadă de tranzit. Şi îmi place. De la 15 ani nu am mai avut parte de aşa ceva. Pentru prima dată am ocazia să suspin.

Am suspinat mult în ultimii doi ani şi jumătate. Şi este timpul să mă opresc din suspinat, pentru că se va întâmpla ceva în viaţa mea, curând.

Eu am ca religie umanitatea. Cred în islam, în creştinism şi în tot ceea ce este drept. Soţia mea va fi de peste hotare.

Când eşti într-o relaţie, o pui la tot felul de încercări ca să îţi demonstrezi că nu te părăseşte. Încerci să fii bun.

O tratezi cu indiferenţă. Ţipi, plângi şi când nimic nu funcţionează îi spui să plece. Nu sunt cel mai tare iubit. Am auzit de la fostele iubite că sunt un prieten foarte bun, dar un partener groaznic.”

Practic, după aşa-zisa perioadă de probă cu Iulia Vântur, Salman Khan era pregătit să se însoare cu o soţie „de peste hotare”.

Cu siguranţă, starul de la Bollywood se referea la blondina care fost una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România.

Totuşi, din 2012 până în prezent au trecut 8 ani şi cei doi sunt în continuare doar iubiţi. Şi de când Salman Khan susţinea că vrea însurătoare au mai trecut 6 ani…

Nu trebuie să fii un specialist în relaţii pentru a vedea că Salman Khan amână această decizie despre care în 2014 vorbea deschis şi însufleţit.

Actorul indian pare că trage de timp şi dacă într-adevăr se confirmă că-i aşa, asta nu poate însemna decât că-i înşeală aşteptările Iuliei Vântur… O înşeală cu bună-ştiinţă.

Recitind aceste declaraţii ale seducătorului de la Bollywood, putem înţelege şi reacţiile Iuliei Vântur în momentul în care era întrebată când se mărită cu Salman Khan.

Fostă divă de la Pro Tv a fost mereu stânjenită de această întrebare primită inclusiv de la părinţii ei, dar a preferat să evite elegant un răspuns tranşant.

„După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: «Mă vreți doar căsătorită sau fericită?».

A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc.  Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu.

Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar”, declarat Iulia Vântur într-un interviu pentru revista VIVA!.

sursa: romaniatv.net