Evenimentul ZileiPoliticaS-a schimbat Guvernul. Poșta Română reacționează prompt

S-a schimbat Guvernul. Poșta Română reacționează prompt

S-a schimbat Guvernul. Poșta Română reacționează prompt
Conducerea Poștei Române a reacționat prompt după ce, în spațiul public, au apărut informații potrivit cărora o parte din poștașii din Vrancea s-au implicat în campania electorală de partea PSD.

Potrivit unui punct de vedere prezentat de reprezentanții Poștei Române, corpul de control al instituției a început să verifice cele sesizate de senatorul liberal:

„Conducerea Poştei Române îşi menţine poziţia de neutralitate politică şi în acest proces electoral, aşa cum a făcut cu fiecare ocazie. Corpul de Control al Directorului General verifică, la această oră, informaţiile vehiculate în presă cu privire la incidentul din judeţul Vrancea. A devenit o practică obişnuită ca, înainte de începerea procesului electoral, toţi angajaţii să fie intruiţi în maniera profesionalismului, fără vreo urmă de partizanat politic. Motiv pentru care, Mircea Tudosie, directorul general al Poştei Române este hotărât să ia orice decizie legală de sancţionare a angajaţilor, în cazul nerespectării normelor impuse“.

Cu o zi în urmă, senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea, a declarat că i-au fost sesizate mai multe situații în care poștași, apropiați ai unor primari PSD, le transmit pensionarilor că noul Guvern nu le va mai plăti pensile:

„Am avut sesizări venite de la Tătăranu, de la Vintileasca şi de la Boloteşti. Oamenii sunt disperaţi pentru că poştaşul le-a zis tot felul de lucruri legate de pensii dacă vor vota PNL. Poştaşii care sunt apropiaţi de primarii PSD se duc la bătrânii din comună şi le spun că nu vor mai fi bani dacă votează PNL, că nu se vor mai da pensiile. La Boloteşti avem consilier local PSD care este poştaş. Nu facem nicio referire la funcţia eligibilă, ci la activitatea profesională. Nu poţi ca poştaş să te duci şi să spui oamenilor că guvernul PNL taie pensiile, că nu or să mai fie bani sau că nu se vor mai face diverse lucruri“.


Accesează: