Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a întors roata: un cocoș a ucis un om, cu o lamă!
S-a întors roata: un cocoș a ucis un om, cu o lamă!

S-a întors roata: un cocoș a ucis un om, cu o lamă!

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din India, și-a pierdut viața, după ce gâtul i-a fost tăiat de lama pe care o legase de piciorul cocoșului său de luptă, anunță CNN.

Numele victimei este Saripalli Chanavenkateshwaram Rao, iar tragicul episod a avut loc în India, pe 15 ianuarie. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliției locale, bărbatul a fost dus la spital după ce a fost tăiat, dar a murit în urma unui stop cardio respirator. Lama care i-a atins gâtul era legată de piciorul cocoșului său de luptă. Poliția a relatat că accidentul s-a produs în momentul în care Rao mergea să-și înscrie pasărea într-un concurs, iar aceasta încerca să scape.

Bărbatul locuia în satul Pragadavaram din provincia indiană Andhra Pradesh și participa des la luptele de cocoși, deși acestea au fost interzise pe teritoriu Indiei în 1960.

Gauri Maulekhi, de la fundația People for Animals, a mărturisit că, deși luptele de cocoși sunt ilegale, autoritățile le ignoră.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.