Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a îmbătat și a început să părască oamenii la 112! Gestul l-a usturat
S-a îmbătat și a început să părască oamenii la 112! Gestul l-a usturat

S-a îmbătat și a început să părască oamenii la 112! Gestul l-a usturat

Un tânăr din Satul Mare, cherchelit bine, s-a jucat cu focul, sunând la 112.

Un tânăr de 21 de ani din judeţul Satu Mare a fost amendat cu 4.000 de lei după ce a sunat de mai multe ori la 112, reclamând că sunt persoane care nu respectă ordonanţele militare şi oferind date false cu privire la identitatea sa, a transmis, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

„Un cetăţean, de 21 de ani, din localitatea Supur, a apelat de mai multe ori SNUAU 112, la intervale scurte de timp, pentru a sesiza faptul că în localitate sunt persoane care nu respectă ordonanţele militare, fără a indica locaţia exactă a acestora şi modalitatea în care nu le respectă.

În urma sesizării primite, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Tăşnad au efectuat verificări, ocazie cu care nu au identificat persoane din categoria celor semnalate în sesizare. De asemenea, au procedat la identificarea persoanei apelante, ocazie cu care au constatat faptul că acesta oferise dispecerului 112 date false privind identitatea lui şi se afla într-o vădită stare de ebrietate”, precizează IPJ, într-o informare de presă.