Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a CĂSĂTORIT la presiunile familiei. Ce a URMAT după aceea este de NECREZUT
S-a CĂSĂTORIT la presiunile familiei. Ce a URMAT după aceea este de NECREZUT

S-a CĂSĂTORIT la presiunile familiei. Ce a URMAT după aceea este de NECREZUT

Un italian în vârstă de 40 de ani din Sant Antonio Abate, sătul de "presiunile" pe care le făceau familia și prietenii pentru a-și întemeia o familie, a ales să se căsătorească cu propria-i persoană pentru a atrage atenția asupra a ceea ce el consideră a fi marginalizarea cu care se confruntă burlacii în societatea de azi.

Nello Ruggiero și-a spus singur "Da" în cadrul unei ceremonii pe care a organizat-o tot el. La nunta neobișnuită, italianul a recunoscut, cu sinceritate, că nu va iubi niciodată pe nimeni așa cum se iubește pe sine, potrivit Agerpres.

Ceremonia a fost transmisă în direct în cadrul unei emisiuni de televiziune, dar Nello Ruggiero a ținut să precizeze că s-ar fi căsătorit singur și în absența camerelor de filmat. De asemenea, a subliniat el, părinții au primit "destul de bine" vestea că fiul lor se va căsători cu sine însuși.

Mirele a venit la ceremonie pe un cal alb, în timp ce invitații care-l așteptau au crezut că este vorba de o petrecere cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani. Mirele și-a pus nepoții să-i fie cavaleri de onoare și și-a oferit singur și o verighetă.