Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Tonciu se crede vedetă de talie internațională. Cât a cerut de la un post TV
Andreea Tonciu se crede vedetă de talie internațională. Cât a cerut de la un post TV

Andreea Tonciu se crede vedetă de talie internațională. Cât a cerut de la un post TV

S-a aflat de ce a ratat Andreea Tonciu proiectul de televiziune „Mămici de pitici, cu lipici”. Fosta asistenţă TV a ratat un contract bun deoarece a cerut prea mulţi bani.

S-a aflat de ce a ratat Andreea Tonciu proiectul de televiziune „Mămici de pitici, cu lipici”. Fosta asistenţă TV a crezut că în uram negocierilor va obţine o sumă frumoasă. Numai că a ratat şansa de a fi din nou la TV.

Andreea Tonciu ar fi dorit să participe la emisiunea  „Mămici de pitici, cu lipici”, Antena Stars! Din păcate pentur ea, negocierile s-au încheiat fără semnarea unui contract.

După evoluția de succes la „Bravo, ai stil! Celebrities”, fosta asistentă TV a crezut că va putea cere o sumă care să-i satisfacă orgoliul.

S-a aflat de ce a ratat Andreea Tonciu proiectul de televiziune „Mămici de pitici, cu lipici”

Recent, Andreea Tonciu ar fi fost sunată de cei de la Antena Stars, care i-au propus să participe împreună cu fiica sa în cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici”.

Andreea Tonciu, dornică să revină în televiziune a mers la negocieri cu speranţa că va fi tratată ca o divă.  Doar că aranjamentul nu i-a ieşti. Potrivit surselor cancan, aceasta ar fi  a cerut 10.000 de lei pe lună. Producătorii emisiunii i-au spus că nu-i pot oferi banii aceştia.

S-a aflat de ce a ratat Andreea Tonciu proiectul de televiziune „Mămici de pitici, cu lipici”

Cristina Şişcanu şi Oana Roman au acceptat provocarea show-ului “Mămici de pitici, cu lipici”. În show s-au alăturat Sânziana Buruiană, Elena Ionescu și Roxana Vancea. Toate cor veni împreună cu copiii lor.

„Mă bucur foarte mult că fac parte din reality show-ul «Mămici de pitici, cu lipici»! Într-adevăr, eu cumva am copii de toate vârstele, şi de 23 de ani, şi de 17 ani şi un copil de 3 ani şi 8 luni, Petra, aşa că pot să spun că am trăit alături de ei mai multe etape din dezvoltarea lor.

Dar cel mai important este că vom face schimb de experienţă noi între noi, mamele implicate în acest proiect, dar şi cu telespectatoarele noastre. Sunt convinsă că va fi o experienţă foarte constructivă, atât pentru mine, cât şi pentru Petra. Iar pe telespectatori îi invit să se uite cu atenţie, cu ochi vigilenţi şi să analizeze care dintre mămici se comportă aşa cum ar trebui cu cei mici.

E greu să spui cum ar trebui să facă o mama astfel încât să îşi crească copilul cât mai bine, dar putem să ne dăm cu părărea astfel încât să creăm o competiţie savuroasă între mămicile care participă!”, a declarat Cristina Şişcanu înainte să înceapă noul sezon de la “Mămici de pitici, cu lipici”. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Şi pentru mine este o premieră, a venit ca un balsam pentru suflet, ca un pansament, dar nu am emoţii! ”, a mărturisit și Oana Roman.