Alegeri prezidențiale 2024. Cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis! Dezvăluirea momentului în politică: ”Ăsta va fi, cred eu, câștigătorul”

Alegeri prezidențiale 2024. Cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis! Dezvăluirea momentului în politică: ”Ăsta va fi, cred eu, câștigătorul” Sursa foto: Razvan Valcaneantu\EEC

Alegeri prezidențile 2024. Cine va fi succesorul lui Klaus Iohannis la Cotroceni. În ultima perioadă au fost vehiculate mai multe nume pentru postul de la Cotroceni. Scriitorul Stelian Tănase vine cu o nouă variantă și spune că va fi un candidat influent în Occident.

Scriitorul Stelian Tănase și-a pus părerea despre alegerile prezidențiale din 2024. Românii ar putea alege un candidat influent în Occident. Acesta consideră că locul lui Klaus Iohannis va fi luat de o adevărată personalitate.

„Aș face un profil, ce candidat așteaptă lumea. Lumea vrea un candidat care are un prestigiu sau o poziție influentă în Occident, la NATO, la Uniunea Europeană, SUA. Mircea Geoană este unul dintre oamenii care se apropie de acest profil. PSD nici nu are candidați. Pentru români, în general, nu prea contează cei care nu și-au făcut o reputație în Occident.

Societatea românească, în 2024, va selecționa pe acela care are un statul internațional mai mare decât contracandidatul său. Ludovic Orban și-a anunțat deja candidatura, la PNL nu știm pe cine, probabil că vor merge cu Ciucă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa foto: Administratia Prezidentiala

PSD va ieși cu Geoană. Geoană va câștiga pentru că are poziția cea mai mare, cea mai influentă, este omul 2 în NATO, ceea ce pentru români contează. Cam acesta este profilul. Partidele vor căuta un personaj care are un statut internațional stabilit, ăsta va fi, cred eu, câștigătorul”, a declarat acesta la Realitatea PLUS.

Alegeri prezidențiale 2024. Cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis!

Stelian Tănase a avut o părere și despre Laura Codruța Kovesi. Acesta a declarat că este implicată în prea multe scandaluri. Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, este convins că liberalii au cel puțin 4 opțiuni pentru Cotroceni în 2024.

PNL va selecta un candidat ideal la Președinție, care în turul 2 să bată un candidat de stânga.

„Nu știu care va fi decizia PNL, dar recomandarea mea e să aibă candidat propriu și eu garantez intrarea în turul 2”, a punctat Rareș Bogdan.

Despre actualul lider PNL, Nicolae Ciucă, Rareș Bogdan nu a avut ce să spună de rău.

„Domnul Ciucă a fost alături de mine, personal, în campania de la europarlamentare, în cea de la prezidențiale și în cea internă, a lui Florin Cîțu. A fost în aproape toate locurile din România. Cunoaște PNL mult mai mult decât se crede și are un talent – a găsit în PNL niște oameni cu care să colaboreze și care cunosc bine partidul – Flutur, Bode”, a spus Rareș Bogdan.