Mai multe percheziții la membri ai clanului Duduianu au loc, în această dimineață.

Este vorba de o anchetă care se desfășoară sub coordonarea Parchetului București, au precizat, pentru evz.ro, surse judiciare.


Comando de asasini! Clanul Duduianu şi-a ales mesagerii morţii. Va fi măcel interlop?

Scandalul morții șefului Duduienilor. Dezvăluirea care răstoarnă tot! Ce s-a ascuns

El a ordonat lichidarea lui Emi Pian? Dovezi audio-video incendiare! Război interlop crunt


Printre imobilele vizate s-ar număra inclusiv casa lui Emi Pian, fostul lider al Clanului Duduianu, ucis, pe data de 4 august, de un mebru al clanului Rinu.

În acest caz, presupusul ucigaș, Richard Emanuel Gheorghe, a fost reținut și ulterior arestat preventiv sub acuzația de omor.


S-a aflat! De ce nu și-a condus fiul pe ultimul drum tatăl șefului Duduienilor

Moartea lui Emi Pian. O minciună! Totul a fost o minciună. Apare liderul Duduienilor

Cum a fost ucis Emi Pian. Versiunea clanului Rinu versus cea a Duduienilor


Surse judiciare au precizat, pentru evz.ro, că prchezițiile la clanul Duduianu nu au legătură cu cele 45 de descinderi efectuate, tot în această dimineață, de Innspectoratul General al Poliției Române, în București și în șase județe la suspecții care au dat o țeapă uriașă unei bănci.

Percheziile vizează și immobile ale clanului Rinu, cel din care face parte prsupusul ucigaș al lui Emi Pian.

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, cunoscut sub numele de „Emi Pian”, a fost ucis în dimineața zilei de 4 august, în cartierul Giulești, din București, după un conflict, în urma unei dispute după un joc de barbut.

În noaptea morții sale, Emi Pian s-ar fi aflat într-o locație din Cartierul Giulești, care îi aparține unui anume Costel al lui Dincă, unde interlopii obișnuiau să se strângă pentru barbut.

 

La un moment dat, Richard Gheorghe Emanuel, un membru al clanului Rinu ar fi avut o dispută verbală cu Emi Pian, în timpul căreia i-ar fi spus că face parte dintr-un clan care a trăit în sărăcie și că abia recent au început să facă și ei avere.

 

Supărat, Emi Pian s-ar fi ridicat de la masă. A urmat o încleștare scurtă în urma căreia amândoi ar fi ajuns la pământ. În timp ce încercau să se imobilizeze reciproc, Richard Gheorghe Emanuel l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior.

Din informațiile furnizate de medicii legiști, șeful clanului Duduianu ar fi murit din cauza unui infarct, nu din cauza loviturilor.


Ce s-a întâmplat cu principalul suspect în cazul uciderii liderului clanului Duduienilor. Cum a fost comisă crima

Ziua înmormântării interlopului Emi Pian. Poliţia şi Jandarmeria s-au mobilizat ca pentru război. Marcel Vela avertizează: „Sunt cu ochii pe voi!”

Răscoală în MAI! Polițiștii, spumegă de furie că au devenit bodyguarzii clanului Duduianu