Evenimentul Zilei > Monden > Ruby a fost eliminată de la Survivor. Mesajul trimis de artistă
Ruby a fost eliminată de la Survivor. Mesajul trimis de artistă

Ruby a fost eliminată de la Survivor. Mesajul trimis de artistă

Celebra cântăreață Ruby, care participa la emisiunea Survivor, a fost eliminată, în urma votului publicului.

Concursul de desfășoară în Republica Dominicană și este difuzat de Kanal D. Ruby a făcut parte din echipa Faimoșilor care a pierdut un meci foarte important și a fost obligată să nominalizeze trei concurenți, care să fie excluși. În final, publicul a votat ca Ruby să părăsească echipa, ca urmare a unei prestații slabe. Cei care au scăpat la mustață de excludere sunt Elena și Lino Garden.

Publicul a decis pe cine să țină în competiție. Au fost voturi de simpatie. A doua persoană eliminată de public din competiția Survivor 2020, persoana care va pleca acasă este Ruby”, a spus prezentatorul de la Survivor.

După eliminare, Ruby a transmis un mesaj în care spune că au fost zile grele pentru ea. „Sincer, într-un fel mă așteptam. Este cel mai corect față de echipă. Sunt convinsă că cei de acasă preferă să mă vadă cântând și lansând piese noi. Au fost zile grele, pentru mine în special. Eu cu sportul suntem… nu am nicio treabă. Este bine pentru echipă să rămână Elena. Mă întorc la treaba mea și cu siguranță o să vă duc dorul după ce o să am stomacul plin”, a spus Ruby după eliminare.