Evenimentul Zilei > Politica > Roxana a vorbit URÂT. Prin urmare, a fost dată afară din PMP
Roxana a vorbit URÂT. Prin urmare, a fost dată afară din PMP

Roxana a vorbit URÂT. Prin urmare, a fost dată afară din PMP

Fostul președinte al PMP Timiș, tânăra avocată Roxana Iliescu, a fost dată afară din partid joi seară. Totul s-a întâmplat în urma unei ședințe la care ea n-a fost invitată. Motivul invocat de cel care a condus ședința este că Roxana ar fi vorbit urât.

Președintele interimar al organizației, Radu Șumălan, a transmis, vinery, un comunicat de presaă, în care explică faptul că fosta sa colegă a vorbit urât pe unii din colegi, aducând prejudicii de imagine formațiuunii

„S-a apreciat că, în urma declarațiilor făcute de Roxana Iliescu, s-au produs grave prejudicii de imagine organizației județene. Chiar și în urma unor nemulțumiri pur personale, este clar pentru toată lumea că folosirea de către d-ra Iliescu a unor apelative de genul «oameni fără valoare», «pramatii», «slugi obediente» și «lipitori» la adresa unor membri PMP Timiș este intolerabilă. Orice reproșuri ar fi trebuit aduse în interior partidului, însă doamna Iliescu nu mai participă activ la viața PMP Timiș de la numirea unui nou președinte al organizației”, a transmis Șumălan. Excluderea avocatei Roxana Iliescu s-a realizat conform cu art. 22 din statutul partidului. La ședința de joi seară au participat 18 din cei 31 de membri cu drept de vot. ( Foto: Adrian Pîclișan)