"O sursă de lumină artificială a fost văzută în această săptămână, în această fotografie realizată de NASA, care arată că lumina este îndreptată spre cer şi provine de la sol. Acest lucru ar putea să indice faptul că există o viaţă inteligentă subterană care utilizează lumina la fel cum o facem noi", a afirmat Scott C. Waring, administratorul site-ul UFO Sightings Daily.

Respectiva sursă de lumină a fost fotografiată pe Marte de robotul american Curiosity pe 3 aprilie, iar reprezentanţii NASA nu au făcut deocamdată niciun comentariu referitor la respectiva imagine.

De-a lungul timpului, roverul Curiosity a suprins mai multe imagini care ar putea indica existența unor ființe pe Marte. În luna ianuarie o fotografie suprindea o posibilă navă extraterestră. În imaginea respectivă un obiect luminos poate vi observat cum lasă o urmă pe cerul planetei Marte.

Curiosity a ajuns pe Marte pe 6 august 2012 și a folosit timpul pentru a analiza peisajul și geologia planetei roșii. Roverul a fost trimis de NASA pentru a evalua dacă pe Planeta Roșie sunt condiții prielnice pentru viață.

Te-ar putea interesa și: