Evenimentul Zilei > Actualitate > Ronaldo are buzunarele mai pline decât Messi
Ronaldo are buzunarele mai pline decât Messi

Ronaldo are buzunarele mai pline decât Messi

Cei mai buni fotbaliști din lume câștigă laolaltă aproape 1 milion de euro pe săptămână, dar lustianul este cu un pas în fața „rivalului” din Argentina

Ce s-ar face Real Madrid și FC Barcelona fără Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi? Mai nimic. Tocmai de accea, cele două mari cluburi din Spania îi țin în puf pe cei mai mari fotbaliști ai momentului din Europa.

Diferență mare între salarii

Atât Real, cât și Barça vând foarte bine în afara terenului de fotbal și datorită celor două star-uri. Pentru a nu-i pierde, sau pentru a nu-i face nici măcar să ia în calcul o eventuală despărțire de aceste cluburi, oficialii trupei madrilene și a celei catalane îi plătesc pe aceștia cu sume uluitoare, pe săptămână. Potrivit goal. com, Cristiano Ronaldo este lider acestui Top, al celor mai bine plătiți jucători de pe „Bătrânul Continent”.


FOTO: Messi negociază în prezent noul contract cu FC Barcelona FOTO: FACEBOOK/LEOMESSILusitanul este recompensat de Real cu un salariu de 421.000 de euro pe săptămână. Astfel, Ronaldo a câștigat duelul la acest capitol cu marele său rival, Lionel Messi. Barcelona îi acordă argentinianului o remunerație săptămânală de 345.000 de euro.

Messi, doar pe locul trei

Însă, „Puricele” se află tocmai pe locul trei în această ierarhie. A doua treaptă a podiumului este ocupată de galezul Gareth Bale, colegul lui Ronaldo, de la Real Madrid. Lucrurile ar putea sta altfel, în viitorul apropiat.

Messi l-ar putea detrona pe Ronaldo în acest caz, deoarece încă nu a parafat prelungirea contractului cu gruparea de pe „Camp Nou”. Presa din Spania spune că Messi va câștiga mai bine în viitorul apropiat la Barça, dar, chiar și așa, nu-l va putea egala pe compatriotul său, Carlos Tevez, care este „răsfățat” de chinezii de la Shanghai Greenlad Shenhua cu un salariu săptămânal de 710.000 de euro.