Evenimentul Zilei > Sport > Romario Benzar și-ar putea relansa cariera. Transferul, programat pentru această iarnă
Romario Benzar și-ar putea relansa cariera. Transferul, programat pentru această iarnă

Romario Benzar și-ar putea relansa cariera. Transferul, programat pentru această iarnă

Romario Benzar este pe făraș la Lecce și cel mai probabil, va pleca sub formă de împrumut în această iarnă. 

Romario Benzar este abia a treia variantă de fundaș dreapta la Lecce. În aceste condiții, jucătorul adus de la FCSB vara trecută, ar putea părăsi echipa din Italia.

Fostul jucător de la FCSB și Viitorul este dorit de o echipă din Turcia, informează Digi Sport. N-ar fi exclus ca echipa care dorește să-l transfere să fie chiar Gaziantep. Formația este pregătită de către Mariuș Șumudică, un antrenor care obișnuiește să aducă după el fotbaliștii cu care a avut o colaborare foarte bună.

Lot subțire pentru Marius Șumudică, la Gaziantep

Având în vedere lotul celor de la Gaziantep, Romario Benzar și-ar putea face loc în flancul drept al defensivei. În acest moment, pe postul de fundaș dreapta figurează polonezul Pawel Olkowski, 29 de ani, cu apariții sporadice la Gaziantep, cotat la 900.000 de euro și turcul Oguz Ceylan, 29 de ani, cotat la doar 200.000 de euro, adus iarna trecută de la modesta Umraniyespor.

Junior Morais, Fernando Boldrin și Cristi Săpunaru se numără printre jucătorii pe care Șumudică i-a luat după el la echipele din Turcia la care a antrenat. De asemenea, Alin Toșca joacă aproape meci de meci la Gaziantep și ar putea deveni coleg cu Denis Alibec, dacă Astra va fi dispusă să-l cedeze pe vârful din Liga 1.

Romario Benzar, cel mai valoros jucător de la Lecce

Deși este cel mai valoros jucător al lui Lecce potrivit Transfermarkt, Benzar a bifat doar 3 partide în actuala ediție de Serie A, în 17 etape.

Până acum, Benzar a bifat 155 de minute în tricoul lui Lecce, dintre care, 97 în campionat – în trei partide. Cota jucătorului în vârstă de 27 de ani a fost afectată în urma experienței din Italia. De la 2,5 milioane de euro, a ajuns la 1,8 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.