Românul care s-a opus BARNEVERNET în cazul BODNARIU a intrat în politică

Românul care s-a opus BARNEVERNET în cazul BODNARIU a intrat în politică

Scriitorul militant George Alexander, care s-a opus Barnevernet, a devenit membru în Biroul Politic Național și ocupă funcția de Vicepreședinte al Partidului Neamul Românesc și șef al Departamentului de Comunicare, anunță formațiunea politică într-un comunicat de presă.

Românul George Alexander care a avut curajul să se opună Barnevernet, plătind cu job-ul din Norvegia, a intrat în politica românescă.

Scriitorul militant George Alexander a devenit membru în Biroul Politic Național și ocupă funcția de Vicepreședinte al Partidului Neamul Românesc și șef al Departamentului de Comunicare, anunță formațiunea politică într-un comunicat de presă.

Românul George Alexander, originar din judeţul Vâlcea, a fost stabilit în Norvegia. Acesta a devenit cunoscut după declanşarea cazurilor Nan şi Bodnariu, numărându-se printre primii români din Norvegia care a luat atitudine împotriva Barnevernet – Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia. În urma criticilor aduse Barnevernet a trebuit să renunţe la funcţia de director de grădiniţă din Oslo.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru a face cunoscută situaţia dramatică pe care o trăiesc românii din străinătate, George Alexander şi-a lansat o carte intitulată “Copiii noştri în închisorile lor! – furaţi de Barnevernet”. La Râmnicu Vâlcea, lansarea cărții a fost organizată de Fundația Orpheus și Biblioteca Județeană ”Antim Ivireanul” în data de 8 iunie 2016, fiind un real succes.

După titlul extrem de sugestiv, ne dăm seama, cu uşurinţă, că în această carte se vorbeşte despre sistemul abuziv, în care copiii sunt smulşi de la pieptul părinţilor fără pic de remuşcare. Aşa cum se desprinde din prefaţă, acest volum “cuprinde doar o frântură din lupta lui George Alexander cu sistemul Barnevernet!”. Într-un interviu acordat în redacţia Vocea Vâlcii, George Alexander a povestit cu lux de amănunte toate situaţiile dificile prin care a trecut în lupta cu sistemul.

Marius Bodnariu, românul din Norvegia a rămas fără cei cinci copii luaţi de Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia, Barnevernet. În momentul când i-au văzut pentru prima dată, de când au fost luaţi, pe băieţii lui mai mari, Ioan (2 ani) şi Matei (5 ani), părinţii s-au declarat îngrijoraţi de vânătăile pe care le au copiii aflaţi în custodia Protecţiei Copilului şi în grija unor familii-surogat.