Evenimentul Zilei > Actualitate > Românii, ȘOCAȚI de scenele de SEX din „Temptation Island – Insula iubirii”! RADU VÂLCAN dezvăluie ce întâmplă în culise
Românii, ȘOCAȚI de scenele de SEX din „Temptation Island – Insula iubirii”! RADU VÂLCAN dezvăluie ce întâmplă în culise

Românii, ȘOCAȚI de scenele de SEX din „Temptation Island – Insula iubirii”! RADU VÂLCAN dezvăluie ce întâmplă în culise

Emisiunea Antenei 1 a fost lider de audiență, dar mulți telespectatori au fost surprinși de lipsa de inhibiții a concurenților. „Din cate stiu, acesta nu mai este un subiect tabuu...”, a reacționat prezentatorul

Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să vadă ce se va întâmpla cu cele patru cupluri rămase în emisiunea „Temptation Island – Insula iubirii”, emisiunea fiind urmărită în minutul de maximă audiență de la 22.40 de aproape 1.500.000 de români. Antena 1 a fost lider de audiență pe parcursul difuzării emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” (20.30-23.44) la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste curpinse între 18-49 de ani, cu o audiență medie de 7,2 puncte de rating și 23,8% cotă de piață.

Vorbind însă de reacțiile pe care le primește din parte telespectatorilor, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, a dezvăluit că românii sunt conservatori, iar scenele de sex îi revoltă. Întrebat despre momentele noului sezon care au surprins cel mai mult, Vâlcan a spus: „As putea sa ma refer la reactia telespectatorilor, deschiderea lor catre nou. Subiectul este clar, testarea relatiei, extremul firesc. Fanii emisiunii reactioneaza la anumite secvente de sex, sunt surprinsi, sunt revoltati. Oameni buni, asta este doar o parte a trairilor celor curajosi. Din cate stiu, acesta nu mai este un subiect tabuu. Asta ma surprinde, retinerea, sentimentul stanjenitor, inca pregnant. Thailanda a fost a lor, s-au exprimat, s-au distrat, sentimentele au luat-o "razna", au fost sinceri. Asta inseamna normalitate”, a raspuns prezentatorul pentru EVZ.

Ce s-a întâmplat în emisiune

După ce cu o seară în urmă, Antena 1 a difuzat reîntâlnirile dintre Sașa și Elena, respectiv Medana și Robi, aseară alte două cupluri s-au revăzut după două săptămâni de emoții puternice și trăiri intense. Deși în momentul în care au pășit pe insulă s-au despărțit cu greu unul de la celălalt, în momentul revederii, cele două cupluri păreau atât de înstrăinate, încât abia dacă s-au privit. La momentul reîntâlnirii cu Alice, Alin era hotărât să-și joace rolul de victimă până la capăt și decis să o pună pe Alice într-o lumină proastă. Deși apare triumfător la întâlnirea cu Alice, Alin va fi nevoit să-și piardă din siguranță și din aroganță pe parcursul întâlnirii finale după ce infidelitățile sale vor fi rând pe rând demascate. Singur în fața dovezilor, Alin va ajunge să-și ceară scuze față de Alice după ce va recunoaște că el a fost cel care a picat primul în ispită și doar el a fost cel care a înșelat. Rămas și fără Alice și fără Cătălina, Alin va înțelege în cele din urmă că le-a pierdut pe amândouă și că testul iubirii a fost picat. Întrebați de prezentatorul emisiunii, Radu Vâlcan, cum vor pleca acasă, Alice și Aline au răspuns la unison: „despărțiți”.

Cel mai așteptat moment al serii a fost momentul revederii dintre Hamude și Loredana. La fel ca și Alin, Loredana a venit la întâlnirea cu Hamude cu încrederea femeii care a dat o relație caldă pe una mult mai plină de beneficii și oportunități.Numai că filmulețul în care Sorin îi spune că ea nu a însemnat pentru el decât un test și că niciodată ea nu va avea un loc în sufletul și-n viața lui, Loredana realizează că a rămas și fără Sorin, dar și fără Hamude. Pentru acesta din urmă nu mai există însă cale de întoarcere, mai ales după imaginile cu Loredana și Sorin făcând amor. Aceste imagini au fost o surpriză nu numai pentru Hamude care spera ca Loredana să nu fi ajuns până aici, ci și pentru Loredana care era convinsă că în camera în care s-a iubit cu Sorin nu există camere de filmat. Loredana părea mai degrabă supărată că a fost filmată în timpul actului sexual decât să regrete ceea ce a făcut. Oricât de mult a încercat ea să repare mai apoi ceea ce a stricat, Hamude a fost de neînduplecat. „M-ai omorât, femeie!”, i-a spus el din nou printre lacrimi, cu durerea omului care a pierdut-o pentru totdeauna pe femeia iubită. Astfel, Loredana și Hamude sunt încă unul dintre cuplurile care au venit împreună, dar pleacă separat de la „Temptation Island – Insula iubirii”.