Gigi Becali se mândrește cu faptul că în viitorul apropiat va avea un super profit de pe urma a doi jucători din curtea sa, Dennis Man și Olimpiu Moruțan, ambii în vârstă de 19 ani. În cazul celui dintâi, unul dintre cele mai mari cluburi din fotbalul mondial și-a prezentat interesul. 
AS Roma îl monitorizează de mai mult timp de pe Man, deși nu cu mult timp în urmă „țintise” un alt român, Răzvan Marin (22 de ani), de la Standard Liege. În ceea ce-l privește pe Man, gruparea din „Cetatea Eternă” a înaintat o ofertă de șapte milioane de euro. De această tranzacție s-ar putea ocupa chiar Giovani Becali, vărul patronului vicecampioanei Ligii 1 Betano, dar ca intermediar. 

Nu e sigur că-l cedează

Până acum, Man a bifat deja 12 goluri în tricoul celor de la FCSB, iar evoluțiile sale bune au fost constante. Roma pare că vrea să întinerească  lotul, mai ales că la începutul acestei veri l-a achiziționat pe talentatul olandez Justin Kluivert (de la Ajax), fiul legendarului atacant Patrick Kluivert, în schimbul sumei de 18 milioane de euro. 

Totuși, Gigi Becali nu este sigur că vrea să-l cedeze atât de ușor pe Man. Finanțatorul „roș-albaștrilor” a spus că mijlocașul ofensiv ar putea rămâne la FCSB chiar și dacă un club din Vestul Europei ar fi dispus să plătească 15 milioane de euro pentru transfer. „Man, la ora asta, nu poate pleca nici pentru 15 milioane de euro. Pentru că nu îl dau. O să vedeți că nu îl dau. O să zică unii că sunt nebun, dar nu îl dau pentru că are 19 ani. Dacă nu-l dau cu 15, înseamnă că vreau mai mult, nu? Jucătorii tineri de la Steaua vor pleca doar pe sume pe care le merită. Eu vând fotbaliști. E posibil să nu iau niciun ban pe el, nu e șlefuit la ora asta. Nu e aur sau diamant. E om, e în funcție de cum se pregătește, care e mentalitatea lui, ce intervine în viața lui. Man a confirmat doar 30%. Moruțan, doar 10%”, a declarat Gigi Becali la Pro X.