Evenimentul Zilei > Actualitate > „O seară normală în UK”. Români arestaţi după lupte de stradă cu bâte de baseball! VIDEO
„O seară normală în UK”. Români arestaţi după lupte de stradă cu bâte de baseball! VIDEO

„O seară normală în UK”. Români arestaţi după lupte de stradă cu bâte de baseball! VIDEO

Trei bărbați au fost arestați la Luton după o luptă de stradă care s-a petrecut aseară. În jur de 12 persoane au fost văzute cu bâte de baseball.
Trei bărbați au fost arestați la Luton după o luptă de stradă la care au participat zeci de bărbați români de etnie româ. Aceștia au fost văzuți cum s-au bătut cu tot ce au avut la îndemână, de la lăzi de bere până la bâte de baseball.
În jurul orei 21.30, poliția a fost chemată la faţa locului unde mai multe persoane au fost implicate într-o luptă de stradă în toată regula pe Dallow Road, care s-a lăsat şi cu trei bărbați răniți.

Aproximativ 12 persoane au fost văzute luptându-se cu arme – despre care se crede că sunt bâte de baseball – care apoi au părăsit locul faptei îndreptându-se în direcția Shirley Road și Malvern Road, potrivit martorilor.

Trei bărbați sunt în prezent aflaţi în custodia poliției

Aaron Kiff a spus: „Acest lucru s-a desfășurat pe o stradă rezidențială și a atras atenția multor locuitori din zonă. Am declanşat o anchetă cu privire la incident și am arestat trei persoane implicate în scandal, dar au fost mai mulţi oameni acolo și am dori să-i identificăm cât mai repede posibil, spune reprezentantul poliţiei locale.

„Dacă ați fost în zonă în acel moment și ați văzut ceva, sau aveți imagini pe camerele de luat vederi sau orice informații care ar putea ajuta la ancheta noastră, vă rugăm să ne contactați”, se arată în comunicat.

Oricine are informații poate apela poliția la 101 sau poate raporta online la Bedfordshire.police.uk/report , citând referința 380 din 28 decembrie. Alternativ, contactați anonim, organizația de caritate independentă, la 0800 555 111, informează lutontoday.

Video cu lupta de stradă din Luton a fost postat pe grupul „Români în Luton şi Dunstable” de către Manea Andreea Eliza, şi scrie: „O seară normală în Luton UK”.

Imagini cu lupta de stradă puteţi urmări AICI

Reacţiile românilor la postarea cu pricina nu au întârziat să apară:

Suba Flavius René: Asta este educația luata din moși strămoși pentru ei este ca un ritual de împerechere, frumos asa ne facem noi remarcați cât de prosti puteți fi continuați tot asa……. Reprezentanții României bravo!
Mihele Madalin Valentin: Ne fac de rușine aceste specimene
Bianca Maria Maja: Sper ca mizeriile astea sa dispară începând cu anul următor
Mihai Nicolae Tudora: Iată vin colindători, cu bâtele de baseball, să se știe și-n Luton, că România are tradiți frumoase de sărbători, este un alt comentariu.