În urma anchetei declanşate de către autorităţi, au fost arestaţi deja doi suspecţi, un cuplu veronez. Femeia este beneficiarul asigurării de viaţă a românului, în valoare de un milion de euro.

Potrivit poliţiei din Verona românul a fost sedat puternic apoi a fost urcat în maşina sa pe locul şoferului. Cei doi italieni au stropit maşina cu o substanţă inflamabil şi i-au dat foc.

Autopsia a stabilit că românul era deja mort în momentul izbucnirii incendiului.

(16:12)


UPDATE:

În timpul interogatoriului Cristina Nero, unul dintre suspecţi, a recunoscut că este autoarea crimei alături de concubinul acesteia, Tancredi Valerio Volpe.

Informaţia a fost publicată în ediţia virtuală de astăzi a cotidianului “La Reppublica”. Motivul pentru care italianca de 34 de ani a decis să-l omoare pe Adrian Ioan Cosmin este asigurarea de viaţă de 1 milion de euro a românului, ce o care ca beneficiară directă pe Nero.


Adrian Ioan Cosmin era angajatul companiei de transport aflată în proprietatea Cristinei Nero şi a lui Volpe de doi ani, timp în care acesta a muncit fără a i se întocmi formele legale.


Recent, cei doi arestaţi au decis să îi facă contract românului, cu condiţia ca acesta să îşi facă o asigurare de viaţă care să aibă ca beneficiară pe Cristina Nero.


Suspecţii au aranjat locul faptei ca să pară un o sinucidere, însă rezultatele autopsiei au arătat că la momentul incendiului românul era deja mort. În urma anchetei s-a stabilit că de fapt tânărul de 28 de ani a fost sedat, după care abandonat în maşina personală udat cu benzină şi incendiat.


În acest moment Cristina Nero se află în arest la domiciliu întrucât are un copil de numai câteva luni.

(19:50)