Românul Marian-Petru I. a violat o femeie în vârstă de 81 de ani, paralizată pe o parte. El era responsabil de îngrijirea persoanei care i-a căzut victimă. Tribunalul Regional din Köln l-a condamnat pe bărbatul în vârstă de 63 de ani la închisoare, relatează ZiarulRomanesc.de .

Violatorul a lucrat în românia în sectorul construcțiilor

În România, violatorul lucrase în sectorul construcțiilor metalice, dar a rămas fără loc de muncă. După ce a finalizat în 2015 un curs de șase luni de îngrijire geriatrică în țara sa natală, a călătorit în Germania pentru a oferi îngrijire 24 de ore unor persoane în vârstă prin intermediul unei agenții poloneze.

În septembrie 2020 a comis teribilele fapte împotriva femeii de 81 de ani din Köln pe care ar fi trebuit să o îngrijească.

 „A profitat de infirmitatea gravă a victimei”, susțin procurorii

La proces, îngrijitorul de origine română s-a prezentat într-un scaun cu rotile. Judecătorul cauzei a subliniat că tocmai din cauza incapacității fizice reduse a bărbatului îngrijitor al victimei, probabil s-a evitat ceva și mai rău. În mărturia proprie, românul a spus că soția sa, cu 22 de ani mai tânără decât el, l-a părăsit tocmai pentru că nu mai „ținea pasul cu ea”.

Violând bătrâna femeie pentru mai multe minute, bărbatul ar fi vrut probabil să-și confirme masculinitatea, mai precizează sursa citată.

Faptele de o gravitate extremă ale bărbatului au fost înregistrate de o cameră de luat vederi conectată la un senzor de mișcare. Scopul montării aparatului nu fusese acela de a monitoriza îngrijitorii bătrânei. Se dorea inițial  verificarea stării de siguranță a femeii, în cursul nopților în special.

Cazul a stârnit indignarea și repulsia comunității din renumitul oraș german. Actul a fost perceput ca unul mizerabil și barbar de către opinia publică. Astfel, îngrijitorul român va avea de reflectat în spatele gratiilor o perioadă îndelungată de acum încolo.