Evenimentul ZileiActualitateROMÂN ASASINAT LA LONDRA, într-o reglare de conturi din LUMEA INTERLOPĂ? Scotland Yard A PRELUAT CAZUL: s-au găsit pungi cu bani şi “O PUDRĂ ALBĂ”

ROMÂN ASASINAT LA LONDRA, într-o reglare de conturi din LUMEA INTERLOPĂ? Scotland Yard A PRELUAT CAZUL: s-au găsit pungi cu bani şi “O PUDRĂ ALBĂ”

ROMÂN ASASINAT LA LONDRA, într-o reglare de conturi din LUMEA INTERLOPĂ? Scotland Yard A PRELUAT CAZUL: s-au găsit pungi cu bani şi “O PUDRĂ ALBĂ”
Român asasinat la Londra, într-o reglare de conturi din lumea interlopă?

Aceasta este una dintre ipotezele pe care poliţiştii englezi le iau în calcul după ce au găsit trupul neînsufleţit al unui român, într-un apartament dintr-un cartier situat în vestul Londrei.

Conform jurnaliştilor britanici de la standard.co.uk, Ionuţ Lazăr a fost împuşcat mortal în piept la doar două zile după ce intrase în Anglia.

Sângerosul eveniment s-a întâmplat în Askew Road, iar la câteva ore după atacul armat, oamenii legii au arestat un suspect în vârstă de 18 ani.

În urma primelor cercetări, se pare că Lazăr a fost atacat în apartamentul său de mai mulţi indivizi înarmaţi, în dimineaţa zilei de sâmbătă.

Poliţiştii au fost chemaţi la locul crimei la ora 2:40 de paramedicii care au constatat decesul celui în vârstă de 28 de ani.

Conform informaţiilor vecinilor, apartamentul în care s-a produs evenimentul, reprezintă un punct de întâlnire pentru traficanţii de droguri.

De altfel, o martoră a declarat, sub protecţia anonimatului, că poliţiştii au scos din locuinţă mai multe pungi pline cu bani şi “o pudră albă”.

Scotland Yard a preluat cazul şi are informaţii despre încă un suspect care a încercat să se refugieze într-un supermarket din zonă din cauza rănilor pe care le avea, la puţin timp după semnalarea crimei din Askew Road.

Oricine poate oferi informaţii despre acest caz este rugat să ia legătura cu poliţiştii din Anglia, la numerele 020 8721 4805 sau 0800 555 111.

 

 


Accesează: