Evenimentul Zilei > International > Rolling Stones îl avertizează pe Trump că-l va da în judecată. Aflaţi motivul!
Rolling Stones îl avertizează pe Trump că-l va da în judecată. Aflaţi motivul!

Rolling Stones îl avertizează pe Trump că-l va da în judecată. Aflaţi motivul!

Trump este ameninţat că ar putea fi dat în judecată de Rolling Stones. În urmă cu patru ani, rockerii au transmis clar că nu îl susțin pe miliardarul republican.

Trupa este nemulțumită că președintele SUA folosește anumite melodii în campania electorală.

Aşadar, trupa britanică The Rolling Stones l-a avertizat pe președintele SUA, Donald Trump, că va fi dat în judecată dacă mai folosește muzica grupului în campania prezidențială.

Într-o declarație publică a avocaţilor care reprezintă trupă se arată că deja se lucrează cu Organizația de drepturi  IMC, pentru a opri utilizarea neautorizată a muzicii lor.

Campania lui Trump a folosit piesa You Can’t Always Get What You Want la mitingul de săptămâna trecută la Tulsa, Oklahoma. Aceeași melodie a fost folosită de Trump şi în alegerile americane din 2016.

„The Rolling Stones nu susține Donald Trump”

Într-o declarație publicată, sâmbătă, reprezentanții grupului au spus că vor fi luate „măsuri suplimentare” pentru a-l opri pe Trump să folosească muzica grupului britanic în viitoarea sa campanie. Echipa lui Donald Trump a fost avertizată că folosirea cântecelor fără permisiune va însemna o încălcare a drepturilor de autor şi va fi subiectul unei acţiuni legale.

Rockerii de la The Rolling Stones nu sunt singurii care refuză să se asocieze cu actualul președinte american. Și familia muzicianului Tom Petty, care a murit în 2017, refuză să-i permită lui Trump să folosească cântecele artistului, transmițând că artistul „nu și-ar fi dorit ca una dintre melodiile sale să fie folosită în astfel de campanii”.

Coordonatorii campaniei  lui Trump au folosit melodia lui Tom Petty intitulată  I Won’t Back Down la mitingul Tulsa.

Într-un comunicat postat pe Twitter, familia a spus că regretatul artist nu și-ar dori niciodată o melodie a lui folosită pentru o campanie de ură, informează BBC.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: