Evenimentul Zilei > Politica > Robu, reales președintele PNL Timiș
Robu, reales președintele PNL Timiș

Robu, reales președintele PNL Timiș

Nicolae Robu a fost reales președintele PNL Timiș. El nu a obținut majoritatea voturilor, câștigând alegerile la limită față de mai tânărul colegul al său de partid, Alin Nica.

Nica a intrat în politică  în rândurile PNL, și, la 23 de ani devenea cel mai tânăr primar din România. A concurat și la Eurovision. Acum se află la al treilea mandat de edil al comunei Dudeștii Noi, pe care a transformat-o radical. La alegerile care s-au desfășurat sâmbătă la Timișoara, Nica a obținut 142 de voturi din cele aproape 400 corect exprimate. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a fost reales în funcția de președinte  cu 255 de voturi.

„Bucuria câștigării acestor alegeri este umbrită de ce s-a întâmplat lipsit de fair play în PNL Timiș, din partea unui număr mic de colegi (…) Sper ca toți colegii care s-au dezonorat pe ei și au dezonorat partidul să ne arate că pot fi și altfel. La mine vor găsi toata deschiderea să facem o echipă comună, a PNL, filiala Timiș. Eu sunt străin de ideea de ranchiună, sunt străin de orice spirit revanșard, dar vreau să arăt de acum că vom face tot ce ne stă în putință pentru ca tot ce am spus în platformă să se materializeze, inclusiv armonia în partid. Accept critici, acestea sunt constructive, dar trebuie să avem o conduită care să ne onoreze, nu să ne decredibilizeze în fața oamenilor”, a declarat Nicolae Robu după câștigarea alegerilor. (Foto: Adrian Pîclișan)

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: