Evenimentul Zilei > Monden > Robbie Williams s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. Cum se simte artistul
Robbie Williams s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. Cum se simte artistul

Robbie Williams s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. Cum se simte artistul

Robbie Williams are COVID-19. Cântărețul a fost fotografiat la sfârșitul anului trecut în Caraibe.

Robbie Williams are COVID-19. Cântărețul a fost fotografiat la sfârșitul anului trecut în Caraibe împreună cu soția sa, Ayda Field, în vârstă de 41 de ani și copii lor: Teddy în vârstă de 7 ani, Coco 1 an, și Beau 5 ani și Beau în vârstă de 6 luni, scrie Rețete și Vedete.

Artistul a fost fotografiat luna trecută purtând masca de protecție și respectând regulile de precauție în timp ce părăsea ST. Barts pentru o excursie cu barca. Cu toate acestea, se pare că măsurile luate de Robbie nu au fost de ajuns. El nu a reușit să se protejeze împotriva virusului.

Acum, cântărețul este obligat să intre în carantină într-o vilă care are o chirie de 106.000 de lire sterline pe săptămână. Conform Daily Mail, reprezentanții lui Robbie Williams au refuzat să comenteze situația atunci când au fost contactați de publicația britanică.

În luna septembrie a anului trecut, artistul a declarat că s-a mutat temporar în Elveția. În timpul unui interviu acordat lui Steve Wright, la BBC Radio 2, muzicianul a insistat că a ales să locuiască temporar ,,pe un munte” în încercarea de a evita virusul.