Evenimentul Zilei > Actualitate > Gata, S-A AFLAT! Care este RIVALA Biancăi Drăgușanu, cu care a înlocuit-o Tristant Tate. NU arată deloc rău și se pozează…
Gata, S-A AFLAT! Care este RIVALA Biancăi Drăgușanu, cu care a înlocuit-o Tristant Tate. NU arată deloc rău și se pozează…

Gata, S-A AFLAT! Care este RIVALA Biancăi Drăgușanu, cu care a înlocuit-o Tristant Tate. NU arată deloc rău și se pozează…

După ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Tristan Tate s-a afișat cu mai multe femei, însă niciuna nu a avut norocul să-i devină iubită.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată de curând, când în viața lui tristan Tate pare că a apărut femeia potrivită. Pe lângă faptul că este foarte frumoasă, tânăra are și o carieră respectabilă. 

Presa mondenă scrie că în viața lui Tristan se află de mai multe săptămâni Cristina Pazurati, o cunoscută prezentatoare TV, , specializată în emisiunile de teleshopping.

Cristina este o persdoană extrem de activă și în mediul online și, la fel ca și Bianca, postează imagini cu ea în ipostaze sexy.  

„Ei încearcă să fie discreți, dar, la un moment dat, se vor afișa împreună, mai ales că relația lor pare să fie cât se poate de serioasă, iar Tristan este chiar îndrăgostit de Cristina”, a mărturisit un cunoscut de-al prezentatoarei pentru wowbiz.ro.