Evenimentul Zilei > Actualitate > Ritual SATANIC cu o OFRANDĂ UMANĂ în mijlocul campusului CERN. Sacerdotul se închina zeiţei hinduse SHIVA
Ritual SATANIC cu o OFRANDĂ UMANĂ în mijlocul campusului CERN. Sacerdotul se închina zeiţei hinduse SHIVA

Ritual SATANIC cu o OFRANDĂ UMANĂ în mijlocul campusului CERN. Sacerdotul se închina zeiţei hinduse SHIVA

O înregistrare video care circulă pe internet stârneşte groaza printre cetăţenii slabi de inimă. Camerele de supraveghere din apropierea Marelui Accelerator de Hadroni au surprins momentul înfăptuirii unui sacrificiu uman.

Mai mulţi bărbaţi acoperiţi de pelerine negre înconjoară o femeie aflată pe podea, care pare a fi înjunghiată. Ceremonia a avut loc în faţa uriaşei statui a divinităţii Shiva. 

Reprezentanţii Organizației Europene pentru Cercetare Nucleară au declarat că imaginile respective ar fi, de fapt, o farsă pusă la cale de fizicienii care lucrează în cadrul departamentului responsabil de Marele Accelerator de Hadroni, iar statuia zeiţei a fost un cadou din partea Indiei, odată ce statul asiatic a semnat colaborarea cu CERN. 

Purtătorul de cuvânt al organizaţiei a declarat că nu încurajează astfel de glume fiindcă pot distrage atenţia de la adevăratele principii şi activităţi ale centrului de cercetare. Ba mai mult, o investigaţie internă a fost demarată pentru a descoperi cine este responsabil pentru această farsă.