Editura Evenimentul si Capital

Rezultate Evaluarea Naţională 2018. SE AJUNGE LA INSTANŢĂ? Reacţia Ministerului Educaţiei. NOTELE PE JUDEŢE. Update

Autor: | | 3 Comentarii | 481311 Vizualizari

Rezultatele la Evaluarea Națională 2018 vor fi publicate azi pe EDU.RO. Tot azi, elevii nemulţumiţi de rezultate pot depune contestații, iar o a doua comisie de corectare le va reevalua lucrările, urmând ca pe 23 iunie să fie afişate notele finale.

UPDATE : Rezultatele înregistrate de absolvenţii clasei a VIII-a care au susținut Evaluarea Naţională 2018 (rezultate înainte de contestaţii)

Ministerul Educaţiei Naţionale a centralizat rezultatele înregistrate la Evaluarea Naţională a absolvenţilor clasei a VIII-a (înainte de contestaţii), sesiunea 2018.

Situaţia statistică generală relevă că din cei 142.847 de candidaţi prezenți, un număr de 104.972 de candidați a obţinut medii mai mari sau egale cu 5 (cinci) - 73,5%.

Dintre aceștia, 319 candidați au încheiat examenul cu media generală 10 (zece). Rata de participare a fost de 94,8%: 142.847 de candidaţi prezenţi dintr-un total de 150.603 elevi înscrişi. La proba de Limba și literatura română au obținut note peste 5 (cinci) 118.969 de candidați (83%), în timp ce 2.089 de candidați au fost notați cu 10 (zece). La proba de Matematică 87.577 de candidați (61,3%) au note peste 5 (cinci), iar 1.903 candidați au obținut nota 10 (zece).

UPDATE 11.40: S-au afișat rezultatele pe Edu.ro.

UPDATE, ora 11:20: Situaţie inedită semnalată de unul dintre cititorii evz.ro. „Pana la ora 12, scrie in procedurile tehnice. Daca o sa fie afisate la ora 18, aveti ocazia sa reclamati in instanta, pentru ca nu ati avut timpul necesar ca sa judecati daca depuneti sau nu contestatie”, a fost remarca unuia dintre cititorii evz.ro care a comentat evenimentele legate de afişarea rezultatelor la Evaluarea Naţională 2018.

- Contactată telefonic de Evenimentul Zilei, purtătoarea de cuvânt a Ministerului Educației, Cătălina Toma, a infirmat cele speculate de citirorul evz.ro și a asigurat că elevii vor afla în timp real informațiile legate de rezultate.

UPDATE 10.55: Site-ul Edu.ro este picat de marți dimineață, ca în fiecare an în ziua rezultatelor. Totuși, dacă vreți să verificați REZULTATELE, Ministerul Educației a făcut un site separat. Toate rezultatele vor fi publicate pe Evaluare.edu.ro.

Rezultate Evaluare Naționala 2018. Cum s-au DESCURCAT elevii și procedura de CONTESTAȚII

Update. SUBIECTE GRELE LA MATEMATICĂ la Evaluarea Națională. Emoţii pentru părinţi şi elevi. NEWS ALERT

Evaluarea Națională 2018. Proba scrisă la Limba și literatura română pentru clasa a VIII-a. Ce SUBIECTE au PICAT. Ultimele INFORMAȚII - Update

Evaluarea naţională. Perlele copiilor de clasa a VIII-a te fac să mori de râs

Notele sunt afișate la avizierele centrelor unde au fost susținute examenele, dar și online, pe evaluare.edu.ro

Tot azi, elevii nemulţumiţi de note pot depune contestaţii, în intervalul 14:00 - 19:00, urmând ca o comisie să evalueze din nou lucrările contestate, iar rezultatele finale vor fi afişate pe data de 23 iunie.

Începe EVALUAREA NAȚIONALĂ - Program complet, SUBIECTE și BAREME de CORECTARE EDU.RO

De azi se fac înscrieri pentru evaluarea națională


Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI