Evenimentul Zilei > Actualitate > Revenirea lui Zlatan Ibrahimovici în fotbalul european, TOT MAI APROAPE
Revenirea lui Zlatan Ibrahimovici în fotbalul european, TOT MAI APROAPE

Revenirea lui Zlatan Ibrahimovici în fotbalul european, TOT MAI APROAPE

În vârstă de 37 de ani, suedezul Zlatan Ibrahimovici este la un pas de semna un nou acord cu AC Milan, lucru recunoscut chiar de o legendă a „diavolilor”.

Campionatul din SUA va intra în pauză în această iarnă, timp în care suedezul s-ar putea despărți de LA Galaxy, echipă pentru care a marcat nu mai puţin de 22 de goluri în acest sezon.

Potrivit jurnaliștilor din Italia, singura echipă pentru care Ibrahimovici este dispus să renunțe la fotbalul de peste Ocean ar fi AC Milan, unde celebrul atacant a mai evoluat în perioada 2010-2012. 

La Milan, Zlatan ar urma să stea doar câteva luni, până la startul noului sezon în SUA, iar italienii vor să-i achite un salariu 2 milioane de euro pe perioada în care va îmbrăca din nou tricoul grupării de pe „San Siro”.

Jurnalistul Carlo Laudisa susține că există deja discuţii între directorul sportiv al lui AC Milan, Leonardo Nascimento de Araujo, şi agentul lui Ibrahimovici, Mino Raiola. „Este recunoscut faptul că este aproape de o revenire la Milan, e un luptător și are puterea de a motiva lumea de pe teren și din tribune”, a spus fostul mare jucator brazilian Leonardo.