Evenimentul Zilei > Social > Revelionul în cluburile din Capitală sunt mai scumpe ca o vacanță în Dubai! Cât trebuie să scoți din buzunar pentru câteva ore de petrecere
Revelionul în cluburile din Capitală sunt mai scumpe ca o vacanță în Dubai! Cât trebuie să scoți din buzunar pentru câteva ore de petrecere

Revelionul în cluburile din Capitală sunt mai scumpe ca o vacanță în Dubai! Cât trebuie să scoți din buzunar pentru câteva ore de petrecere

Majoritatea românilor au ales să își petreacă Revelionul într-o vacanță exotică sau la munte, iar ceilalți au decis să se distreze în cluburile din Capitală. Prețul unei petreceri într-o locație selectă din București ajunge la 2000 de euro.

După ce Comitetul Național pentru Situații de Urgență a hotărât relaxarea restricțiilor pentru noaptea dintre ani, patronii cluburilor au făcut oferte de nerefuzat. Câteva ore de petrecere într-un restaurant din Capitală costă mai mult ca 7 zile în Egipt sau Dubai.

Câteva ore de petrecere, peste 2000 de euro

Pentru a petrece în clubul Oxya, trebuie să scoți din buzunar peste 2.000 de euro, în preţ fiind incluse show-uri de dans, cabaret și acrobații.

Un alt club de lux din București, Kayo, cere 300 lei pentru brățara de acces și 500 – 1.000 de euro pentru masă, în funcție de preferințe. Patronii au chemat invitați pe măsură, FreeStay, Amadeea Violin și numere de acrobație.

IT Cucina, cunoscutul restaurant din Herăstrău, dar și locația preferată a Biancăi Drăgușanu, are invitați speciali, Francesca Ilie și Trupa Vibes. Petrecăreții trebuie să scoată din buzunar peste 1000 de euro.

Prețul unui Revelion în Clubul Boa costă 350 de lei, pe brățara de acces și între 500 și 1.000 de euro pentru masă, iar Revelionul în Loka lounge costă aproximativ 300 de lei.

sursa: arhivă EVZ

O petrecere cu un preț mai decent este la Palataul Ştirbey, din Buftea, unde trebuie să scoți din buzunar 490 lei. La început, patronii au cerut 550 lei. Aveţi parte aici de muzică LIVE cu Higher Ground Orchestra și Ana Maria Mirica, entertainment și DJ.

Prețurile la vacanțelor de Revelion

Revelion Capul Verde, în premieră anul acesta, de la 1.024 de euro/persoană/șapte nopți.
Revelion Maldive (teritoriu cucerit de români la începutul lui 20201), de la 2.045 de euro/persoană/șase nopți,
Revelion Kenya, de la 1.697 de euro/persoană/șapte nopți,
Revelion Punta, de la 1.845 de euro/persoană, șase nopți.
Revelion Antalya, de la 491 de euro/persoană/cinci nopți, zbor charter, hoteluri de patru și cinci stele,
Razlog, de la 400 de euro/persoană/patru nopți,
Pamporovo, de la 252 de euro/persoană/patru nopți,
Borovets, de la 272 de euro/persoană/patru nopți,
Bansko, de la 221 de euro/persoană/patru nopți.
Sinaia- Hotel Excelsior Boutique, trei stele, 30 decembrie- 2 ianuarie, cu mic dejun inclus, 955 lei/ persoană.
Băile Felix- Hotel Palace, patru stele, 29 decembrie- 2 ianuarie, pachetul include: cină festivă pe data de 31 decembrie, cu băuturi incluse, acces gratuit la saună cu infraroșu, sauna finlandeză, Jacuzzi cu apa termală, piscină exterioară și 50% discount la accesul în Aqua Park President, 1.120 lei/persoană.
Brașov- Domeniul Dâmbu Morii, trei stele, 30 decembrie- 2 ianuarie, 1.901 lei/persoană, potrivit România TV.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.