Evenimentul Zilei > Monden > Report uriaș la Joker. Este vorba de peste 2 milioane de euro
Report uriaș la Joker. Este vorba de peste 2 milioane de euro

Report uriaș la Joker. Este vorba de peste 2 milioane de euro

Reportul este uriaș! Românii au șansa de a câștiga peste 2 milioane de euro la jocul Joker de la Loteria Română.

Un report în valoare de peste 11 milioane lei (peste 2,26 milioane euro) se înregistrează la categoria I a jocului Joker, în cadrul tragerilor loto care au loc duminică, informează Loteria Română.

La categoria I a jocului Loto 6/49 se înregistrează un report de peste 1,32 milioane lei (peste 273.000 de euro), iar la Noroc există un report cumulat în valoare de peste 1,23 milioane lei (peste 253.000 de euro).

La Noroc Plus, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 224.000 de lei (peste 46.000 de euro), iar la Loto 5/40, la categoria I, există un report în valoare de peste 790.000 de lei (peste 162.000 de euro).

La Super Noroc, reportul cumulat are o valoare de peste 43.300 de lei.

La tragerile loto de joi, 17 septembrie, Loteria Romană a acordat 13.460 de câştiguri în valoare totală de peste 581.000 de lei, scrie Agerpres.


Loteria Română și Autoritatea pentru Digitalizarea României au semnat un contract pentru dezvoltarea unei platforme informatice care să permită jucătorilor să-și achiziționeze biletele și în sistem online. Accesul la această platformă online, de comercializare a jocurilor loteristice se va face prin intermediul site-ului www.loto.ro.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul Loteriei, implementarea jocurilor loto online se va face în patru etape. Astfel, într-o primă fază vor fi implementate cele mai populare jocuri ale Loteriei Române, LOTO 6/49 și NOROC. Ulterior, în următoarele trei etape vor fi introduse, pe platforma online, și celelalte jocuri tradiționale, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc.

„Crearea platformei informatice proprii de comercializare a jocurilor loteristice online reprezintă un proces necesar și firesc, iar realizarea acesteia este așteptată de jucători de foarte mulți ani. Digitalizarea reprezintă un pas important pentru dezvoltarea și modernizarea Loteriei Române”, a declarat Sebastian-Iacob Moga, director general al Companiei Naționale „Loteria Română” S.A.

Directorul Loteriei Române a mulțumit pentru această „realizare” echipei sale, respectiv Consiliului de Administrație, Adunării Generale a Acționarilor și ministrului Economiei, Virgil-Daniel Popescu.

„Împreună ne-am ținut promisiunea pe care am facut-o jucătorilor Loteriei Române cărora le mulțumim pentru încredere și le dedicăm, ca și întregii societăți românești, cei 114 ani de activitate”, a mai spus Sebastian-Iacob Moga.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: