Evenimentul Zilei > Justitie > Acuzații INCENDIARE. Cine este BĂRBATUL care are o RELAȚIE cu Laura Kovesi. CONEXIUNILE care ar fi CREAT o REȚEA de SPĂLARE a BANILOR
Acuzații INCENDIARE. Cine este BĂRBATUL care are o RELAȚIE cu Laura Kovesi. CONEXIUNILE care ar fi CREAT o REȚEA de SPĂLARE a BANILOR

Acuzații INCENDIARE. Cine este BĂRBATUL care are o RELAȚIE cu Laura Kovesi. CONEXIUNILE care ar fi CREAT o REȚEA de SPĂLARE a BANILOR

Ipoteză incendiară lansată de Darius Vâlcov, unul dintre cei mai puternici oameni din actualul Guvern. Consilierul premierului Viorica Dăncilă susține că Laura Codruța Kovesi a ignorat eventuale ilegalități comise de cei de la Digi pentru că are o relație cu șeful de marketing al postului.

Darius Vâlcov și-a continuat tirul asupra rețelei de televiziune Digi și susține că Digi 24 este o televiziune a SRI, prin intermediul căreia se spală bani.

Vâlcov susține că există informații conform cărora șeful de marketing de la Digi avea o relație cu Laura Codruța Kovesi, de aceea DNA nu a anchetat acțiunile Digi.

Sunt zvonuri conform cărora aceasta a fost legătura SRI cu DNA.”, a spus Darius Vâlcov, la DC News.

Vâlcov a mai explicat că Digi 24 este o televiziune care are pierderi anuale de 4 milioane de euro: ”Se bagă bani într-o gaură neagră!”.

”Dacă au ajuns în televiziunea Digi 24, prin intermediul căreia se plătesc agenți SRI, asta nu știu, dar au fost spuse în Comisia SRI. Spuneți-mi ce companie investește într-o televiziune care are pierderi, ce om cumpără astfel de acțiuni la bursă? Agenții SRI sunt plătiți prin intermediul emisiunilor la acest post de televiziune”, a mai spus Vâlcov.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: