Reghecampf e noul antrenor al Craiovei

Reghecampf e noul antrenor al Craiovei

Laurenţiu Reghecampf e de azi noul antrenor al echipei de fotbal Universitatea Craiova. Reghecampf l-a înlocuit pe italianul Nicolo Napoli, dat afară de patronul Adrian Mititelu după ultima înfrângere din campionat.

Universitatea Craiova tremură tot mai mult de frica retrogradării. Oltenii au pierdut fără drept de apel, scor 0-3, partida disputată sâmbătă, în Regie, cu ultima clasată Sportul Studenţesc şi au ajuns la 10 partide consecutive fără victorie în Liga I. Adrian Mititelu, patronul "juveţilor", l-a găsit vinovat de situaţia dificilă a echipei pe antrenorul Nicolo Napoli.

"Echipa merge din rău în mai rău. Aştept o demisie de onoare din partea lui Napoli", spunea Mititelu la finalul meciului din Regie. "Nu-mi dau demisia, de ce să mi-o dau? Toată lumea ştia ce probleme erau la Craiova când am venit eu. Dacă Mititelu nu e mulţumit de modul în care lucrez, să mă dea afară el", a spus Napoli, care a condus antrenamentul de ieri al oltenilor. În această dimineaţă, însă, Adrian Mititelu i-a transmis lui Napoli că e liber să plece, în locul italianului fiind instalat Laurenţiu Reghecampf.

Ne puteți urmări și pe Google News