Evenimentul Zilei > Politica > Recomandarea Alinei Gorghiu pentru Marcel Ciolacu: „Trage o liniuță peste…”
Recomandarea Alinei Gorghiu pentru Marcel Ciolacu: „Trage o liniuță peste…”

Recomandarea Alinei Gorghiu pentru Marcel Ciolacu: „Trage o liniuță peste…”

Într-o postare pe o rețea de socializare, senatorul PNL Alina Gorghiu îl îndeamnă pe Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, „să tragă o liniuță peste numele lui Teodorovici”.

Reacția sa vine în urma faptul că Eugen Teodorovici i-a strigat, cu o zi în urmă, în fața presei, ministrului Finațelor Florin Cîțu: „Trage o liniuță la Guvern. Trage o liniuță puternică, puternică. Vezi că iese praful de la nas”.

În limbajul bulevardier „a trage o liniuță” înseamnă a lua droguri.

„Ce noroc că domnul Ciolacu, președintele interimar al PSD, e mai preocupat de PNL decât de mojicia greu de suportat a colegilor de partid.

Domnule Ciolacu, vă adresăm umil o întrebare, care sper să nu rămână fără răspuns.
Sunteți mândru de cât de grobian este Orlando Teodorovici? Că parcă nu am văzut nicio delimitare publică, niciun gest de sancționare sau măcar vreo amărâtă de declarație care să arate că PSD chiar înțelege să facă altă politică decât cea a jignirilor!

Câteva exemple din Teodorovici:
– jurnalistei de la B1: “Sunteți liberă diseară?Îmi faceți curte că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși”;
– domnului Cîțu: „Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost”;
– și tot domnului Cîțu: “Îmi plac c**vele, dar nu în politică.”.

Ulterior votului de la moțiunea simplă, în timp ce Florin Cîțu răspundea întrebărilor puse de jurnaliști, Teodorovici l-a îndemnat să “tragă o liniuță la Guvern”.

Nu credeți, domnule Ciolacu, că PSD trebuie să tragă o liniuță peste numele domnului Teodorovici și după să o ia de la capat?!”, a scris Gorghiu pe pagina sa de Facebook.