Într-o postare pe o rețea de socializare, edilul vorbește de o răzbunare politică și se întreabă retoric dacă „suntem normali la cap?”.

„Prin razbunare nu se va inventa vaccinul anti-covid! Si nici nu se va limita raspandirea virusului. Intr-o vreme in care toti specialistii trebuie sa fie ascultati si sustinuti (nu avem asa multi!), ne rafuim cu ei si ii ducem in malaxorul politic. Suntem normali (la cap)? Nu putem ingropa securea razboiului politic dement macar cat sufera toata tara, toata planeta?

Si, in fond, cu ce a gresit? S-a dovedit a fi o minciuna confectionata cea despre carantinarea tuturor persoanelor de peste 65 de ani la hotel. Documentul din februarie se referea la seniorii care nu au familie si prieteni care sa-i aprovizioneze cu medicamente si alimente.

Iar in privinta proiectului privind testarea pe scara larga a ceratenilor, unde e vina? Toate tarile aplica, deja, astfel de solutii medicale. Sunt utile, necesare, chiar vitale.

As fi iesit in apararea oricarui medic nedreptatit. Sunt curioasa cati vor reactiona la aceasta situatie fara nicio logica”, a scris pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea.

Săptămânile trecute, Streinu-Cercel prezenta alături de primarul PSD al Capitalei, Gabriela Firea, o inițiativă care propunea ca 10.000 de bucureșteni să fie testați cu prioritate, cu teste rapide, în fața blocurilor. Propunere care nu s-a contetizat, stârnind numeroase critici.