Evenimentul Zilei > Politica > Reacţi lui C. T. Popescu: „Grindeanu a dorit să ofere UN CAP mulţimii, pe Iordache”
Reacţi lui C. T. Popescu: „Grindeanu a dorit să ofere UN CAP mulţimii, pe Iordache”

Reacţi lui C. T. Popescu: „Grindeanu a dorit să ofere UN CAP mulţimii, pe Iordache”

Într-o intervnţie telefonică la postul de televiziune Digi24, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat că "anunţul premierului privind abrogarea OUG 13 nu este suficient, întrucât oamenii, simţindu-şi încălcată demnitatea vor dori ca cineva să răspundă, adică „guvernul în totalitatea lui”.

 "Nu cred că anunţul premierului va linişti strada, pentru că, conţinutul acestor ordonanţe nu mai este primul motiv pentru care oamenii au ieşit în stradă.

Oamenii au ieşit în stradă din cauza batjocurii, a aroganţei, din caza acestui gest discreţionar, de dispret faţă de oameni şi faţă de simpatizanţii PSD, care nu aveau nicio treabă cu acele ordonanţe. Nu ştiau că aşa ceva preocupă PSD.

Domnul Grindeanu, la sfârşitul alocuţiunii, a dorit să o fere un cap mulţimii, a spus că va suferi ministerul justiţiei consecinţe. Capul acestui şobolan mecanic, numit Iordache e mult prea puţin.

Eu cred că strada va dori ca cineva să răspundă, guvernul în totalitatea lui, pentru că, cu excepţia remarcabilă a lui Florin Jianu, care a înţeles să îşi dea demisia spunând că nu poate gira impostura şi minciuna, că vrea să îşi privească copilul în ochi, în vreme ce Grindeanu a spus că poate se va speria de înjurăturile pe sms.

L-aţi văzut acum pe Grindeanu premier ce spunea acum 24 de ore în urmă: noi, suntem mai mulţi, avem 2 – 3 milioane de votanţi, prin urmare puţin îmi pasă, şi acum vine dânsul şi abrogă ordonanţa.

Oamenii au ieşit pentru demnitatea lor călcată în picioare, pentru că au fost trataţi ca o turmă de o caricatură de Ceauşescu numită Dragnea.”, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: