Răzvan şi Dani, căutătorii de X Factor

Răzvan şi Dani, căutătorii de X Factor

Răzvan Simion şi Dani Oţil vor porni, de mâine, la vânătoare de cântăreţi talentaţi.

Răzvan Simion şi partenerul său de la "Neatza", Dani Oţil, gazdele "X Factor", vor da mâine, la Cluj, startul primelor audiţii, programate începând cu ora 9.00 la Iulius Mall. Pe site-ul competiţiei s-au înscris deja mii de participanţi, atraşi de marele premiu în valoare de 200.000 de euro.

Într-un interviu acordat EVZ, Răzvan şi Dani vorbesc despre provocările acestui tip de format TV.

EVZ: Ce v-a atras la acest show? Răzvan: Este singurul format de prime time pe care ne-am dorit să-l facem vreodată şi am acceptat să-l prezentăm din minutul unu, neinteresându-ne cât de mult va fi de muncă şi cât timp vom fi plecaţi de acasă. Este cel mai mare show produs vreodată în România. Dani: Noi urmărim foarte mult pe posturile străine şi pe net ce se întâmplă afară şi deja, de ceva timp, cam toate exemplele pozitive pe care ni le arătam unul celuilalt veneau din show-ul asta, "X Factor". Avem amici în televiziuni din ţările vecine care ne-au mai vândut câte un pont sau ne-au povestit despre cum se întâmplă lucrurile şi ne-a cam lăsat gura apă. Aşa că ne-am dorit de foarte mult timp să vină show-ul în România, fără să îndrăznim mai mult decât să sperăm că vom fi contactaţi să-l prezentăm.

Ne puteți urmări și pe Google News

E grea provocarea X Factor? Răzvan: Orice emisiune de aşa amploare are gradele ei de dificultate şi de emoţie pentru prezentatori. Ne-am antrenat ani întregi să putem face faţă acestui tip de provocări. Dani: E greu, în primul rând să-i convingi pe oamenii obişnuiţi să apară la TV sau să vină la o audiţie, fără ca ei să creadă că sunt luaţi în balon. În al doilea rând, show-ul e făcut de o armată de oameni, printr-o desfăşurare de forţe nemaiîntâlnită şi, mai ales la primele episoade, ai emoţia că ceva s-ar putea să nu funcţioneze.

Aveţi talent muzical? Răzvan: Nu avem o voce extraordinară, de asta nu concurăm pentru "X Factor", dar cu sigu ranţă recunoaştem o marmură de calitate din care va ieşi un obiect de artă extraordinar. Dani: Nu am niciun fel de talent muzical. La karaoke, când prietenii mei aleg melodiile, eu tot timpul merg la toaletă şi nu cred că riscă echipa "X Factor" un eşec al formatului numai pentru că ne-au pus să cântăm.

Dacă ar fi să alcătuiţi voi un juriu? Răzvan: Cu siguranţă aş aduce şi trei mari producători de afară pentru că vocile româneşti au nevoie de piaţa occidentală.