Evenimentul Zilei > Justitie > RĂZBUNARE la Penitenciarul Ploiești. Un om de afaceri CELEBRU, aruncat GOL PUȘCĂ din celulă. IMFORMAȚII INCREDIBILE
RĂZBUNARE la Penitenciarul Ploiești. Un om de afaceri CELEBRU, aruncat GOL PUȘCĂ din celulă. IMFORMAȚII INCREDIBILE

RĂZBUNARE la Penitenciarul Ploiești. Un om de afaceri CELEBRU, aruncat GOL PUȘCĂ din celulă. IMFORMAȚII INCREDIBILE

Omul de afaceri Liviu Luca, încarcerat pentru fapte de corupție, a fost supus unei acțiuni de represiune în urmă pentru că face o plângere la judecătorul de drepturi în penitenciar.

Jurnaliștii de la Luju.ro scriu că omul de afaceri  Liviu Luca a reclamat instanței faptul că este încarcerat într-o camera de 11 metri pătrați împreună cu alți patru deținuți și că la nivelul conducerii Penitenciarului Ploiești s-a luat decizia suplimentării rândurilor de două paturi suprapuse, cu încă unul, astfel încât să existe câte trei paturi suprapuse, sudate între ele.

Imediat după ce a depus plângerea un desant al gardienilor din penitenciar a năvălit în celulă lui Liviu Luca și l-au scos în fundul gol, obligându-l să țînă un cearceaf pe spate, in scop de umilire și intimidare. 

Citește mai multe pe Lumea Justiției 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.