Evenimentul Zilei > Politica > Este RĂZBOI TOTAL în PNL! Un lider de partid are REACȚIA FATALĂ. Orban nu se aștepta la asta
Este RĂZBOI TOTAL în PNL! Un lider de partid are REACȚIA FATALĂ. Orban nu se aștepta la asta

Este RĂZBOI TOTAL în PNL! Un lider de partid are REACȚIA FATALĂ. Orban nu se aștepta la asta

Viorel Cataramă, prim-vicepreşedinte PNL al Sectorului 2, l-a atacat pe șeful liberalilor, Ludovic Orban, căruia i-a spus că nu va ieși în stradă, așa cum erau îndemnați toți membrii partidului.

Cataramă a replicat că locul partidelor nu este în stradă

„Nu merg pentru că locul partidelor nu este în stradă, ci au alte mijloace democratice de a demonstra și a încerca să se opună. În stradă merge societatea civilă care nu are alt loc în care să se manifeste”, a declarat Viorel Cataramă, pentru Mediafax.ro.

Mai mult, Viorel Cataramă a declarat că mitingul organizat de PNL este o mutare de-a lui Ludovic Orban greșită, acuzându-l pe șeful PNL că acționează emoțional.

Un mesaj lansat în partid de luni seara îi invită pe liberali în stradă:

„Bună seara. Vin cu rugămintea către dumneavoastră de a participa marți, ora 19.00, la protestul organizat in Piața Victoriei. Participarea dumneavoastră este importantă pentru România și pentru PNL. Ne întâlnim toți la sediul PNL din Aleea Modrogan, ora 18.45, pentru a merge împreuna la protest. Ludovic Orban.”