Evenimentul ZileiActualitateRăzboi între PNL și USR-PLUS la Sectorul 1. Clotilde Armand, derapaj fără precedent: „Schizofreni” AUDIO

Război între PNL și USR-PLUS la Sectorul 1. Clotilde Armand, derapaj fără precedent: „Schizofreni” AUDIO

Război între PNL și USR-PLUS la Sectorul 1. Clotilde Armand, derapaj fără precedent: „Schizofreni” AUDIO
Scandal de zile mari la Primăria Sectorului 1. Edilul Clotilde Armand a solicitat Consiliului local să voteze măsuri de reducere a curățeniei în cel mai mare sector al Capitalei. Un conflict mocnește între consilierii PNL și cei de la USR-PLUS.

Cererea primarului a fost dezvăluită pe o rețea de socializare chiar de consilierul PNL Sebastian Burduja. Nimeni altul decât cel care jura vehement că la alegerile de la sectorul 1 nu s-au semnalat nereguli. Contrazis chiar de filmări, probe și de justiție, care în final a decis renumărarea voturilor de la locale.

Iar marți, Clotilde Armand i-a catalogat drept schizofrenici pe reprezentanții PNL din Consiliul local.

„Două realități paralele. Sectorul 1 versus restul lumii. Uitați-vă în jurul nostru, la doar câțiva kilometri, în celelalte sectoare ale Capitalei. Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6, derulează o amplă campanie de curățenie, aducând pentru prima dată ADP, Poliția Locală, operatorul de salubritate și aparatul primăriei împreună pentru același obiectiv – o comunitate curată. La Sectorul 2, Radu Mihaiu a început curățenia în oraș de la sfârșitul lunii februarie. Și în celelalte sectoare sau orașe din țară se spală străzi, se adună gunoaie, se plantează pomi. Pe scurt, ce ar trebui să facă orice primar gospodar la început de primăvară. Ce face și fiecare om gospodar în casa lui, în această perioadă: curățenie.

Se diminuează frecvența la măturat în plină pandemie

La Sectorul 1, lucrurile stau altfel. Consilierii locali au fost convocați aseară târziu într-o ședință de îndată, pentru a vota…diminuarea frecvențelor de măturat, spălat și stropit în Sectorul 1. În plină pandemie și contrar regulamentului valabil la nivel municipal privind frecventele. Fără nicio consultare, fără niciun studiu de impact, fără nicio evaluare a legalității. Fără un raport al modului în care actuala administrație verifică (sau nu) respectarea contractului de către prestator – în teren, acolo unde contează pentru cetățeni în viața de zi cu zi, nu în politica de toate zilele.

Scandalurile se țin lanț

În realitatea din sectorul 1, scandalurile se țin lanț, dar problemele cetățenilor nu se rezolvă așa. Noi, PNL, alegem normalitatea. Curățenia orașului este prioritară. La fel și respectarea legii. Ar fi fost mai logică o convocare de îndată a unei ședințe pentru rezolvarea problemei grădiniței de hipoacuzici din Sectorul 1, ai cărei copii cu nevoie speciale fac școala online…pentru că timp de 6 luni primarul nu a putut să găsească nicio soluție. A avut alte priorități.
Nu ne lăsăm păcăliți, nici intimidați de amenințări și bullying constant. Am văzut cu toții, ani la rând, încercările unor politicieni de a-și ascunde incompetența în spatele circului. O administrație profesionistă și serioasă face administrație, nu politică. Gata cu scandalurile, gata cu campania electorală. Astăzi, consilierii PNL Sector 1 vor vota pentru CURĂȚENIE și pentru RESPECTAREA LEGII. Mai simplu de atât nu se poate.

În final, reiterăm, doamna Clotilde Armand, apelul nostru de a avea un dialog constructiv și de a analiza împreuna soluțiile la problemele tot mai grave cu care se confruntă bucureștenii din sectorul 1”, a scris Burduja pe pagina sa de Facebook.

Clotilde Armand îi face pe consilierii PNL, schizofrenici

Clotilde Armand a avut o ieşire nervoasă marți, în plenul şedinţei Consiliului Local al Sectorului 1. Aceasta i-a jignit pe cei de la PNL, pe care i-a numit schizofrenici. Consilierii liberali sunt acuzați și de fapte penale.

Urmărește aici înregistrarea audio a ședinței

 


Accesează: