Micuța omorâtă cu sadism de mamă nu a decedat în urma hemoragiei așa cum s-a crezut inițial. Fetița de patru ani ucisă de mama ei, Oana Neț, a murit prin asfixiere, au arătat medicii legiști în raportul preliminar,scrie Opinia Timișoarei. 

Conform raportului medicilor, copilul a murit înecată de mama ei, în cadă Tot necropsia a scos la iveală și că micuța se zbătuse pentru a supraviețui, însă nu i-a putut ține piept forței mamei sale.

Specialiștii au stabilit însă că educatoarea ucigașă Oana Neț nu a reușit să-i secționeze venele. Rănile de pe încheieturi erau superficiale, iar venelele și tendoanele nu au fost afectate.

Cum s-a derulat crima

O femeie de 39 de ani, educatoare și-a omorât fetița în vârstă de numai patru ani. Totul a avut loc marți seară, 13 martie. După ce a comis oribila crimă, femeia a sunat la 112, dar copila nu a mai putut fi salvată.

 Potrivit primelor cercetări, individa s-a închis în baie cu fetiţa în vârstă de numai patru ani. Acolo, femeia a ucis-o cu sânge rece pe copilă. În locuinţă se afla bunica femeii, care se pare că nu a auzit nimic. Iar soţul suspectei era la serviciu.