Evenimentul Zilei > Actualitate > RĂSTURNARE de SITUAȚIE în cazul MORȚII Israelei Vodovoz. CAUZA ȘOCANTĂ a decesului. O prietena a vedetei RUPE TĂCEREA: „Îşi ura condiţia…”
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în cazul MORȚII Israelei Vodovoz. CAUZA ȘOCANTĂ a decesului. O prietena a vedetei RUPE TĂCEREA: „Îşi ura condiţia…”

RĂSTURNARE de SITUAȚIE în cazul MORȚII Israelei Vodovoz. CAUZA ȘOCANTĂ a decesului. O prietena a vedetei RUPE TĂCEREA: „Îşi ura condiţia…”

Israela Vodovoz a preferat mereu să fie în centrul atenției la TV, dar în ultima vreme vedeta nu a mai apărut în spațiul public.

Oana Turcu, prietena sa bună,  a vorbit despre relația pe care o avea cu Israela şi a dezvăluit că aceasta era foarte dezamăgită de felul în care arăta. 

„Vorbeam o dată la două săptămâni. Îmi cerea tot felul de trucuri de frumuseţe. Acest lucru înseamnă că îşi dorea să trăiască, îşi dorea să fie tânără. Se pregătea pentru viaţa care urma să fie, de ce nu, tot cu Liviu. Dumnezeule! Este incredibil! Îmi spunea că trebuie să o înţeleg că ea nu poate să apară în public decât în momentul în care se simte bine, se simte frumoasă, după ce va slăbi. Până atunci, ea nu mai voia să apară. Sunt convinsă că nu s-a sinucis, dar în sufletul ei nu cred că se mai suporta aşa cum era. Îşi ura condiţia. Nu mai suporta că se îngrăşase, îi căzuse părul. Cred că toate aceste lucruri au dărâmat-o. Este vorba despre autodistrugere”, a zis Oana Turcu la Antena Stars.

Celebra Israela a murit. Vedeta a fost găsită fără suflare în propria locuință, chiar de avocata sa. Potrivit primelor informații, aceasta a murit de mai multe zile și a fost nevoie de folosirea forței pentru a se putea intra în locuința ei.
 
Israela a devenit celebră după ce s-a căsătorit cu Liviu, un bărbat mult mai tânăr decât ea. Duminică dimineață, aceasta a fost găsită fără suflare chiar de avocata ei, alarmată de faptul că nu a mai putut să ia legătura cu ea de aproape o săptămână, scrie Cancan.
 
Mai exact, de cinci zile, nimeni nu a știut absolut nimic de Israela. Femeia, care avea 70 de ani a fost găsită decedată, în baie, iar legișii iau în calcul un infarct sau un accident, pentru că este posibil să fi alunecat pe gresia umedă. Cauza decesului va fi stabilită cu exactitate la necropsie.