Râsetele și convorbirile telefonice la cununia civilă, interzise. Se dau sancțiuni mari

Râsetele și convorbirile telefonice la cununia civilă, interzise. Se dau sancțiuni mari

Regiunea Rostov, din sudul Rusiei, a aplicat o serie de reguli noi în timpul căsătoriilor civile. Invitații nu vor mai avea voie să râdă sau să vorbească la telefon. Nici adidașii murdari nu sunt acceptați.

Regiunea Rostov, din sudul Rusiei, a aplicat noi reguli pentru invitații care participă la căsătoriile civile. Documentul oficial, aprobat de deputaţii locali şi citat de portalul Donnews, arată că ceremonia nu poate dura mai mult de 40 de minute, iar participanții vor avea niște reguli stricte.

Invitații nu vor mai avea voie să râdă sau să vorbească la telefon în timpul ceremoniei, dar nici să se prezinte cu încălțamintea murdară. O altă regulă este ca aceștia să nu aibă accesorii voluminoase, precum genţi, rucsacuri sau pachete mari.

Sursa: Pixabay

Participanții nu vor mai avea voie să se plimbe prin sală în timpul evenimentului, dar nici să părăsească camera în care se desfășoară ceremonia. Apropiații mirilor nu au dreptul să fumeze, să mănânce sau să bea în cele 40 de minute.

Ne puteți urmări și pe Google News

Autoritățile au declarat că persoanele care distrug clădirea publică vor fi aspru sancționați.

Actele necesare pentru căsătorie

Persoanele care vor să ajungă la starea civilă în 2022 au nevoie de o serie de documente, dar și de un certificat medical prenupțial.

Află de ce acte ai nevoie la starea civilă:

- actul de identitate al viitorilor soți, în original și în copie; certificatul de naștere al viitorilor soți, în original și în copie;

- certificat prenupțial – un certificat medical privind starea sănătăţii, valabil 14 zile calendaristice de la data emiterii, care trebuie să conţînă menţiunea expresă că persoana se poate sau nu se poate căsători.

- dacă unul din soți a mai fost căsătorit anterior, trebuie aduse și documentele în original și copie (traduse și legalizate, dacă e cazul) din care să reiasă că a fost desfăcută căsătoria anterioară și că persoana se poate căsători din nou (actul de divorț sau un certificat de deces al fostului soț, în funcție de situație);

-declarație din care să rezulte că cei doi soți nu cunosc niciun motiv de natură legală care să împiedice încheierea căsătoriei, potrivit agerpress.