Rarel bogdan, capul de listă al PNL la alegerile europarlamentare, aruncă bomba în scandalul momentului, ce a avut loc chiar în platoul lui Mihai Gâdea. Colegul său de partid, Ionel Dancă, a fost dat afară din emisiune, scrie Stiridiaspora.

„Am văzut ce s-a întâmplat cu colegul nostru aseară care a fost scos dintr-un platou de televiziune pentru că și-a permis să spună adevăruri dureroase. Ca realizator de emisiune nu ai dreptul să faci asta. Ești obligat să păstrezi decență și echilibru. Îmi pare rău că Mihai Gâdea și-a pierdut cumpătul. Colegul nostru Ionel Dancă a fost absolut impecabil.

A deranjat pentru că a demontat. A demontat ceea ce 7 oameni încercau să manipuleze. Îl felicit pentru calmul său.

Acuzația pentru care ei au sărit în aer cu privire la acea procuroare, judecătoare, care era ridicată în slăvi, vă amintesc că acea judecătoare s-a întâlnit la Nisa, într-un caz atunci celebru, cu spionul de peste Dunăre. Deci nu era scoasă din magistratură. Și pentru că s-a întâlnit fără să anunțe pe nimeni. Ionel Dancă și-a permis să atragă atenția că nu poate fi ridicată în slăvi și divinizată doamna respectivă pentru a realizat un lucru extrem de grav pentru un judecător: s-a întâlnit cu un inculpat. Asta a aruncat în aer un studio de televiziune și sunt scene care nu au ce căuta!

Pe mine de 3-4 ani mă înjură un domn care apare la 12 noaptea ca vampirii. Și mă înjură! Nu i-am răspuns niciodată, nu am să îi răspund niciodată, nu am să-i rostesc numele și mai mult decât atât mă voi lupta în PE ca fiecare dintre cei care nu sunt de acord cu mine să aibă posibilitatea să mă critice chiar și depășind limitele. Asta înseamnă democrația”, a spus Rareș Bogdan.