Șase pentru București. Coaliția testează candidații la Primăria Generală

Șase pentru București. Coaliția testează candidații la Primăria Generală Sursa foto: Arhiva EVZ

Rareș Bogdan a anunțat că PNL și PSD testează șase candidați pentru alegerile de la Primăria Capitalei. Prim-vicepreședintele PNL nu ascunde faptul că pe listă este și Gabriela Firea.

Rareș Bogdan a anunțat că PNL și PSD are deja șase candidați care sunt testați pentru alegerile de la Primăria Capitalei. Mai exact,  Coaliția testează șase nume, iar printre aceste nume se află Sebastian Burduja dar și Gabriela Firea.

Rareș Bogdan: Două sondaje de opinie vor intra pe piață

Rareș Bogdan a declarat că două sondaje de opinie vor intra în piață. Sondajele vor testa șase nume pentru candidatura la Primăria Capitalei.

„Printre aceste nume, bineînțeles, și Sebastian Burduja, și Gabriela Firea”, a explicat Rareș Bogdan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Întrebat dacă o o vor susține pe Gabriela Firea în cazul în care va fi cea mai bine cotată, Rareș Bogdan a spus că nu va fi  doar scorul.

„Noi avem două sondaje de opinie care vor intra undeva sâmbătă, duminică, în piață. Sunt două case de opinie independente, alese de PNL și PSD. Pe chestionarul comun pe care îl aplicăm, noi avem trei nume. Cei din PSD, alte trei nume, deci sunt șase nume care vor fi testate. Printre aceste nume, bineînțeles, și Sebastian Burduja, și Gabriela Firea”, a declarat Rareș Bogdan.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, redacţie şi text

Rareș Bogdan: Două sondaje de opinie vor intra pe piață. Sursa foto: Facebook

Prim-vicepreședintele PNL crede că sunt șanse mari cu un candidat comun

Europarlamentarul a mai declarat vineri seară că îi este teamă în cazul în care ar fi desemnat un candidat din partea PSD, și explică de ce:

„Vor fi mai multe chestiuni, nu doar scorul pe care îl are un candidat astăzi în cazul confruntării cu Nicușor Dan. Vom vedea și potențialul, vom vedea hate-ul. Dar urmări modul în care este profilat. Modul în care poate să urce, de unde rupe, în cazul unei candidaturi comune, care are șanse mai mari, candidatul PSD sau candidatul PNL, să rupă mai multe voturi de la celălalt candidat sau să obțină susținerea altui candidat, pentru că mie îmi este teamă că în cazul în care ar fi desemnat un candidat din partea PSD foarte, foarte profilat politic, acesta ar putea să creeze o despărțire a celor peste 20% de electori liberali spre o îndepărtare a lor”, a concluzionat Rareș Bogdan, potrivit digi24.