PSD, fără candidat la Capitală! Rareș Bogdan explică ce s-ar putea întâmpla

PSD, fără candidat la Capitală! Rareș Bogdan explică ce s-ar putea întâmpla Sursa foto: Razvan Valcaneantu

Rareș Bogdan consideră că un candidat PSD riscă, în cazul votanţilor PNL, să îi trimită în braţele lui Nicușor Dan. Europarlamentarul a mai spus că ar fi un dezastru ca Nicușor Dan să mai conducă Bucureștiul.

Rareș Bogdan a spus că PNL va avea candidat la preşedinţia României, dar și la Primăria Capitalei. Europarlamentarul a mai declarat că un candidat PSD riscă, în cazul votanţilor PNL, să îi trimită în braţele lui Nicușor Dan şi că ar fi foarte rău. El consideră că ar fi un dezastru ca actualul Primar al Capitalei să câștige din nou alegerile.

Un candidat PSD riscă să ajungă în brațele lui Nicușor Dan

„PNL nu renunţă la a avea candidat la preşedinţia României, cum PNL consider că nu trebuie să renunţe la a avea candidat la Primăria Capitalei şi vă spun şi de ce. Pentru că un candidat al PNL poate să rupă voturi masiv din votanţii domnului Nicușor Dan.

Un candidat PSD riscă, în cazul votanţilor PNL, să îi trimită în braţele lui Nicușor Dan şi nu este de dorit acest lucru, pentru că domnul Nicușor Dan este o calamitate pentru Bucureşti şi ar fi un dezastru ca domnia sa să mai continue să conducă Bucureștiul”, a declarat europarlamentarul PNL Rareș Bogdan.

Ne puteți urmări și pe Google News
Nicușor Dan

Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Rareș Bogdan, critici la adresa lui Nicușor Dan

Europarlamentarul a mai spus că Nicușor Dan este lipsit de viziune și haotic și că PNL are o problemă cu modul în care acesta a administrat Capitala.

„Este exclus să-l sunținem la Primăria Capitalei și nu pentru că am avea o problemă cu persoana Nicușor Dan. Avem o problemă cu modul în care Nicușor Dan administrează Capitala în acest moment. Este lipsit de viziune, este haotic, nu știe deloc management, chiar dacă e, probabil, un om de bună-credință. Nimeni nu îi contestă calitățile de ONG-ist foarte bun”, a mai spus acesta la Digi24.

rareș bogdan

Sursă foto: Razvan Valcaneantu EEC

Rareș Bogdan vrea un nou mandat de europarlamentar

Rareș Bogdan a spus că își mai dorește un mandat de europarlamentar. El a mai declarat că nu și-a dosit niciodată să candideze la Primăria Capitalei și că PNL are alți candidați pentru aceste funcții.

„PNL şi PSD nu îl sondează nici pe Dan Motreanu, nici pe mine. Noi dorim să continuăm activitatea la Bruxelles şi la conducerea PNL.

Nu intră în intenţiile mele, nici măcar de a intra în sondajele pe care PNL şi PSD le fac. Dacă alte formaţiuni politice au făcut asta, au făcut-o pe propria răspundere. Nu am nici cea mai mică intenţie de a candida la Primăria Bucureşti, sau la vreo primărie de sector, sau de a intra în administraţia publică locală, în acest moment. Doresc să continui activitatea de reprezentare a României la nivelul Parlamentului European (…). PNL îl are pe Sebastian Burduja, va încerca și alte variante, dar în niciun caz eu sau Dan Motreanu”, a concluzionat europarlamentarul.