Evenimentul Zilei > Actualitate > Rareș Bogdan primește SUSȚINERE NESPERATĂ. Mesaj EMOȚIONANT pentru celebrul JURNALIST
Rareș Bogdan primește SUSȚINERE NESPERATĂ. Mesaj EMOȚIONANT pentru celebrul JURNALIST

Rareș Bogdan primește SUSȚINERE NESPERATĂ. Mesaj EMOȚIONANT pentru celebrul JURNALIST

Rareş Bogdan s-a solidarizat cu Oreste şi Oana Stănciulescu şi a ameninţat în direct că îşi dă demisia de la Realitatea TV. Aceasta a postat un mesaj pe pagina de Facebook prin care își exprimă susținerea față de acesta.

„Îi multumesc lui Rareș Bogdan pentru cei 4 ani! Cred că dacă Rareș nu va mai face emisiune, va fi o mare pierdere pentru presa românească! Despre libertatea presei ce mai este de spus”

.

În această seară, Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de putere, a postat un mesaj prin care acuză conducerea postului de televiziune Realitatea Tv că nu l-a lăsat să mai facă emisiunea pentru telespectatori. La rândul ău, Claudiu Popa, cel care moderează în această seară emisiunea Jocuri de putere îl locul lui Rareș Bogdan, și-a exprimat dorința ca lucrurile să revină la normalitate.

„Dar eu nu sunt singur. Dumneavostra imi dati puterea sa merg mai departe. Mi-ati dovedit. Le multumesc si colegilor mei, extrem de numerosi, care si-au aratat solidaritatea si sprijinul. Le multumesc colegilor invitati si jurnalistilor, respectiv analistilor din intreaga tara. Am sperat pana in ultima clipa ca le va veni mintea la cap celor din conducerea RealitateaTv si nu vor da satisfactie unora si altora, ei au preferat sa ma opreasca sa imi fac emisiunea pentru Dumneavoastra. Pacat. Sunt unii care le vor trimite mesaje de multumire. Aceia nu sunteti insa Dumneavoastra. Au fost aproape 7 ani grei dar frumosi. Ne revedem curand”, a scrsi Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Rareș Bogdan a fost suspendat de pe post, după ce marți seară a cerut, în emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV Edward Pastia. Gestul lui Rareș Bogdan a venit după ce Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu au mai fost primiți ca invitați la Realitatea TV.