Evenimentul Zilei > Sport > Rapid și-a găsit antrenor! Cine îi va pregăti pe giuleșteni, după despărțirea de Dan Alexa
Rapid și-a găsit antrenor! Cine îi va pregăti pe giuleșteni, după despărțirea de Dan Alexa

Rapid și-a găsit antrenor! Cine îi va pregăti pe giuleșteni, după despărțirea de Dan Alexa

Victor Angelescu, acționarul majoritar al Rapidului, a anunțat că gruparea giuleșteană are un nou antrenor.

Rapid a ratat promovarea în primul eșalon românesc, iar după această contraperformanță clubul „alb-vișiniu” a decis să se despartă de tehnicianul Dan Alexa.

Așadar, Adrian Iencsi (45 de ani/foto) va fi noul antrenor al echipei din Grant, după cum a anunțat finanțatorul Victor Angelescu, la reunirea lotului.

Adrian Iencsi este unul dintre cei mai iubiți fii ai Giuleștiului, unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai Rapidului, din perioada recentă a clubului. Și cu Iencsi la timonă, obiectivul giuleștenilor rămâne același și pentru stagiunea viitoare, accederea în Liga 1.

„Azi am finalizat negocierile, mâine va semna. Gândim la fel, este o decizie bună, gândim la fel, vrem să ținem nucleul de anul trecut, mai aducem jucători cu experiență”, a declarat Victor Angelescu la reunirea Rapidului.

Ca antrenor principal, Adi Iencsi a pregătit pînă acum echipe precum FC Hunedoara, Turrris Turnu Măgurele, Foresta Suceava, Unirea Jucu, Dunărea Călărași, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, Rapid U 19 și Universitatea Craiova II.

Ce buget are Rapidul în Liga 2

„Acum stăm bine la buget, dar nu vreau să mai avem un buget gigantic. Nu vreau să spun cât am avut bugetul pentru că iar mă supăr eu, dar o să avem un buget să ne batem la promovare.

A fost mai mult de 2,5 milioane de euro. În ciuda unor persoane care au spus că m-aș ocupa eu de transferuri, s-au ocupat în mare parte antrenorul și directorul sportiv. Eu mi-am dat girul, normal.

Mai întâi aștept să avem un antrenor. Andrei Nicolescu rămâne cu noi, este președinte în continuare”, a spus Victor Angelescu, la Digi Sport.

Daniel Niculae a refuzat să revină la Rapid

Daniel Niculae a refuzat Rapidul şi nu se va întoarce, cel puţin în perioada imediat următoare, în nicio funcţie de conducere a giuleştenilor. Pe lângă Daniel Niculae, pe lista Rapidului pentru postul de președinte se mai află Dumitru Dragomir și Dani Coman, mai anunță sursa citată.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News