Evenimentul Zilei > Social > Radu Vâlcan a lansat un serial de cocktailuri ”Drinks & Dreams”. Câţi ştiu care era băutura favorită a lui Ernest Hemingway?
Radu Vâlcan a lansat un serial de cocktailuri ”Drinks & Dreams”. Câţi ştiu care era băutura favorită a lui Ernest Hemingway?

Radu Vâlcan a lansat un serial de cocktailuri ”Drinks & Dreams”. Câţi ştiu care era băutura favorită a lui Ernest Hemingway?

Radu Vălcan a lansat serialul online ”Drinks & Dreams” de Moş Nicolae. Proiectul s-a născut din pasiunea sa de a-i bucura pe cei apropiaţi cu un cocktail preparat chiar de el.

„De ce am lansat un astfel de serial? Prietenii ştiu de ce…”, spune Radu Vâlcan, conform unui comunicat de presă. „În primul rând îmi plac cocktailurile. De aici şi până la a începe eu singur să "amestec" ingredientele a fost un singur pas. Pe de altă parte, conceptul serialului online “Drinks & Dreams” nu constă numai în a prepara cocktailuri. Ideea este să fim creativi, să ne jucăm cu ingredientele şi să facem toate astea cu mult drag pentru prieteni şi toţi apropiaţii noştri! Orice băutură poate avea un gust deosebit cu mici adăugiri, în funcţie de context şi sezon”, a explicat Radu Vâlcan. 

Pentru primul episod al serialului ”Drinks & Dreams”, prezentatorul de televiziune a ales să prepare băutura preferată a lui Ernest Hemingway: Mojito. Radu a mărturisit că nu întâmplător s-a îndreptat spre această reţetă pentru debutul serialului.Mojito este şi băutura lui preferată. Dar în afară de asta, Radu a mai precizat: „Chiar am curajul să susţin că ştiu exact reţeta pentru un Mojito perfect!”

O seară perfectă acasă, o atmosferă extraordinară şi multă distracţie pot fi obţinute şi pregătind nişte băuturi desosebite pentru prieteni, crede Radu, care va oferi o dată pe săptămână o reţetă pentru cei pasionaţi să prepare singuri cocktailuri.

Într-un episod viitor, vedeta promite că va oferi reţeta pentru un Mai Tai adevărat, specific Asiei, pentru că acest continent reprezintă una dintre destinaţiile sale preferate de vacanţă.